dilluns, 13 de juliol del 2015

Incidència Nevada 2015/ Programa Incorpora/ Nou Pla de Llengües / Nou CEPAS-L

Com ja sabeu vam reclamar a l'Àrea de Personal el 8 de juny que, a pesar de contemplar-se la mesura de les incidències per risc metereològic al nou manual de Gestió Horària, la IP seguia sense estar disponible i sense resoldre's el tema del dia de la nevada que portem mesos reclamant des de la UGT. Per escrit registrat el 22 de juny que us adjuntem, ens contesten que es pot fer una incidència de permís no recuperable, i que es demana als àmbits descentralitzats que ho comuniquin. La veritat és que no entenem que una mesura i una IP concreta pactada i acordada en el nou manual de gestió horària no consti i no es pugui utilitzar en l'aplicatiu webmail, i que en el seu lloc ens deixin utilitzar el Permís no recuperable, com pels retards del dia de la vaga d'estudiants.
Tanmateix, sembla ser que a molta gent no li ha arribat aquesta informació, ja que no s'ha fet la difusió adequada. Si no vas poder venir el dia de la nevada i no s'han posat en contacte amb tu, com en principi es van comprometre, i tens justificada la teva absència, ja la pots passar com a Permís no recuperable. Si no vas poder venir per causes de força major que posaven en risc la teva integritat física, no ho has de recuperar ni posar hores ni dies de regularització.

D'altra banda ens han informat de la renovació de l'acord dels Incorpora. Des de la UGT estem d'acord amb tenir un programa d'aquestes característiques, que ajudi a la integració de persones amb discapacitats diverses i en situació de risc d'exclusió social, però pensem que el que aquesta gent necessita és estabilitat en la seva vida. Fonamentalment aquestes persones estan fent la feina a les biblioteques que feien els antics becaris, i part de la feina que fan els nostres auxiliars de servei. Òbviament, ocupen llocs clarament estructurals, i que haurien de ser coberts durant més hores i de manera definitiva, amb plaça. Si hi ha una necessitat demostrada a través dels anys, no hem de dependre de La Caixa per a res, cal fer un estudi de les necessitats reals de cada biblioteca, contactar amb institucions que porten la problemàtica d'aquestes persones, ampliar la RLT i treure les places per a persones en situacions específiques. Ajudem a aquestes persones i ajudem a les nostres biblioteques. No seguim fent pedaços.

El proper dia 15 de juliol hem estat convocats pel Servei de Llengües per tal de col·laborar amb les nostres aportacions sobre les necessitats dels diversos col·lectius de la UAB, a l'elaboració del nou Pla de Llengües de la Universitat. Preguem ens feu arribar els vostres suggeriments, les vostres experiències, tot el que creieu que es pot millorar, i nosaltres els ho farem arribar.

Com ja sabeu, ahir es va acabar de constituir el nou Comitè d'Empresa del PAS-L de la UAB. Volem donar la benvinguda a tots els que s'incorporen, agrair la tasca feta als que s'han retirat o no han obtingut representació, donar les gràcies a tots els que han donat el seu suport i garantir-vos que des de la UGT seguirem treballant amb renovades forces pels interessos de tota la comunitat que formem.
La UGT de Catalunya celebra l’absolució de l’Isma i el Dani | UGT Catalunya
La UGT de Catalunya celebra l’absolució dels dos estudiants, Isma i Dani, encausats per participar en la vaga general del 29M del 2012 i a qui se’ls hi demanava gairebé nou anys de presó. L’Isma i ...

http://www.ugt.cat/presentacio-ii-cursa-solidaria-pel-treball-digne/
Presentació II Cursa Solidària pel Treball Digne | UGT Catalunya
Demà presentarem en roda de premsa la segona edició de la Cursa Solidària pel Treball Digne, organitzada per la UGT de Catalunya amb la col·laboració de l'Ajuntament de Parets del Vallès i l'Hospit...
http://inscripcions.championchip.cat/inscripcions/ca/treball-digne-de-la-ugt-2015

Per últim, un aclariment al nostre darrer comunicat: on dèiem que CAU havia denunciat el VIè Conveni Col·lectiu del PAS-L havíem de dir que CAU de la UPC i la UB ha denunciat la part del VIè Conveni on es va acordar el pas de 15 a 14 pagues, i més concretament a la part que parla de les meritacions.

Això ens porta a unes noves reflexions: 

Si es va fer una assemblea on es va explicar aquest punt concret amb una presentació gràfica i es va tirar endavant per acord dels treballadors, com un col·lectiu assembleari no signa el que han manifestat els treballadors? Això va en contra del que estipula el nostre Reglament de funcionament intern.

Es va signar aquest acord per tal de perdre menys diners amb les retallades i per tal de garantir-nos el cobrament de les pagues extres meritades el 2013 i el 2014, amb el consens de la nostra gent.

La gent que s'ha jubilat, ha traspassat, ha marxat o ha estat acomiada de la UAB en els darrers temps, ha estat liquidada ella o els seus hereus pel que fa a la part meritada de les pagues del 2013 i 2014, com estipula l'acord? Demanarem a l'Equip de Govern resposta immediata a aquesta qüestió.

Seguim treballant per a tu!
Secció Sindical de la UGT de la UAB 
Units Guanyem Tots!
 

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...