dijous, 15 d’octubre del 2015

2ª Cursa Solidària pel Treball Digne: una cursa contra la precarietat!

Com et varem comentar en un altre post, aquest any s’ha realitzat la IIª edició de la Cursa Solidària pel Treball Digne de la UGT de la UAB.

Com sempre d’aquesta acció combina una doble finalitat: la reivindicació dels drets laborals i la participació en una causa solidària, en aquesta ocasió: La lluita de l’Arnau, projecte que destina les seves accions en ajudar a la investigació de la histiocitosi i el càncer infantil.



La UGT de Catalunya ha decidit destinar els diners que recaptats a través de les inscripcions, així com d'altres aportacions que puguin realitzar els i les participants o les entitats col·laboradores, a una línea d’investigació a l’Hospital Sant Joan de Déu per lluitar contra aquesta terrible malaltia. S’han recaptat 5.321€

La cursa, que va tenir lloc el passat 4 d’octubre a la localitat de Parets del Vallés, va ser un èxit de participació en totes les seves vessants: tant de persones que es van inscriure a la cursa, prop de 600 participants,  com de voluntaris que van posar tota la seva il·lusió i el seu alè per ajudar a qui més ho necessita.

Amb un recorregut de 10 km per als més agosarats que van voler provar de fer la cursa i un de més tranquil de 5 km per aquells que tot i anar caminant no es van voler perdre aquesta festa de la solidaritat, la 2ª edició de la Cursa Solidària pel Treball Digne agafa força per continuar treballant cap a la 3ª edició.

Des d’aquí donem les gràcies a totes les persones que van fer possible aquesta nova convocatòria que en aquesta ocasió vam ser-hi presents amb la participació del company Sergi a la cursa!

     






Si vols més informació sobre aquesta acció o sobre la “lluita d’Arnau” pots trobar-la als següents enllaços.




Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...