dijous, 15 d’octubre del 2015

El judici del teu VIè Conveni, vist per sentència!

Si ets PAS-L ja saps la vergonya que estem vivint amb el tema del VIè Conveni: que la Generalitat denunciï als actors participants de la negociació perquè diuen que no acompleix amb la legalitat ( quan no només sí que ho fa sinó que a més és un acord entre dues parts i ells no hi haurien de tenir res a dir) és un despropòsit.
Per als que fem la tasca de negociar-ho és del tot indignant, per a tu que estàs sota l'aixopluc del conveni és una autèntica vergonya.
Doncs bé, si ells volen brega, brega tindran.


El passat dimecres  30 de setembre es va celebrar el judici per la impugnació del nostre Conveni a la Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).
Delegats d'UGT i CCOO vam omplir la sala fins la bandera per evidenciar el nostre rebuig i el teu, que com a treballador d'una universitat pública catalana estàs patint les conseqüències, envers l'actitud del govern de la Generalitat.


Aquest cop tots, agents socials i universitats, estem al "mateix bàndol", i realment la defensa que es va fer per part de tots els advocats, tant d'UGT com de CCOO i de les universitats, va ser encomiable!


Fins i tot el Ministeri Fiscal, que intervenia d’ofici, va dir explícitament que el Conveni no conculca cap disposició legal i va afirmar que, segons el seu parer, les argumentacions presentades per la Generalitat no serveixen per impugnar el Conveni!!

Tots tenim cada cop més clar que darrera aquesta acusació el que hi ha és un rerefons polític. I és precisament per això que encara estem més convençuts de la tasca que fem i de la nostra postura, perquè mentre la Generalitat juga amb tu nosaltres et defensem. "Politiqueos" els justos, i mentre aquesta agressió contra els teus drets duri, nosaltres continuarem mantenint-nos forts perquè creiem que és la millor manera de garantir els teus drets.



Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...