dijous, 8 d’octubre del 2015

Si ets auxiliar administratiu hi has de ser!!


Si vas assistir a l’assemblea de PAS funcionari ja saps que  se us va anunciar que hi havia prevista la convocatòria d’accions reivindicatives pel pròxim 9 d’octubre al Rectorat. La Junta ha convocat una assemblea de treballadors per tal de pressionar a la institució a engegar canvis en benefici de col·lectius de la comunitat universitària que venim sent discriminats des de fa anys. Al final d’aquest text veuràs els punts de l’ordre del dia.
Com saps, les relacions entre la Gerència i la Junta no passen pel seu millor moment. La Gerència fa temps que no s’immuta davant les nostres propostes, s’ha convertit en un ens deshumanitzador que perjudica el PAS amb decisions arbitràries. La crisi s’ha convertit en una coartada que, 8 anys després, encara ho justifica tot.

Tots som treballadors del campus i sabem què hi ha i què passa a cada racó de la Universitat. No poden fingir que no hi ha solucions a les nostres reivindicacions, perquè quan volen i per segons qui o què, poden.

És per això que volem que vinguis a la porta del rectorat el proper divendres, 9 d’octubre de 2015 a les 11:30. Cal que vegin que ja no podem més, que ja n’hi ha prou, que fins aquí hem arribat. És molt important no desaprofitar aquesta ocasió per pressionar. Només així, mostrant la força dels treballadors, aconseguirem que reconsiderin les seves posicions.

Recorda:

Dia: 9 d’octubre de 2015   Hora: 11:30  Lloc: Porxo d’accés al Rectorat  Durada: 30 minuts.

A efectes de Gestió Horària l’acció és una Assemblea de Treballadors (Assistència a reunions sindicals (anual)). Pots portar xiulets i pancartes. Hi haurà un “mur de les lamentacions” reivindicatiu on plasmar el descontent.

Ordre del dia de la Comissió Negociadora:
  1. Aprovació, si s'escau, de les actes anteriors
  2. Presentació de la Plataforma reivindicativa de la Junta PAS-F
  3. Seguiment de l'acord per a la regulació del PAS auxiliar administratiu, convocatòries d'accés a l'escala administrativa i de gestió, calendari, procés i llistat de places vacants
  4. Personal auxiliar interí
  5. Situació actual del nou model de reordenació d'estructures
  6. RD 10/2015
  7. Situació i petició del personal major de 60 anys
  8. Excedències voluntàries amb reserva del lloc de treball
  9. Acords polivalència: SI i ETC
  10. Campus de Sabadell
  11. Festa major 2015
  12. Resposta a les cartes registrades de la Junta a la Gerència
  13. Pla director, respostes pendents de l'anterior negociadora
  14. Torn obert de paraules
Fes extensiva aquesta informació a tot aquell qui pugui està interessat en canviar l’estat actual de la situació, i recorda:
LA TEVA ASSISTÈNCIA ÉS PRIMORDIAL!!!
Ens veiem al Rectorat!!!

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...