dijous, 28 de gener del 2016

UGT reclama l'increment retributiu pendent des del 2010

Ens deuen diners, d'això no en tenim cap dubte ningú. El que no sabem és quan ens ho tornaran tot...però com a mínim hi ha coses que estan escrites i sentenciades.
Una d'aquestes coses és l'increment retributiu del 0'3% que des de l'any 2010 que no estem rebent...però que sí tenim reconegut en el conveni.

Tal com aquest recull, "El mes següent de la publicació del conveni, es liquidarà de forma proporcional a les seves retribucions, un 0,3% d'increment retributiu, atès que no s'ha fet efectiu, corresponent als mesos de gener a maig de 2010 i de la paga extra del mes de juny de 2010, respecte de les taules retributives del 2009, en els termes recollits a l'article 26.1 de la Llei 25/2009 de Pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2010."

Com ja sabeu el passat 18.01.2016 va ser publicat al DOGC el nostre VIè Conveni Col·lectiu, per tant al nostre entendre, si el Conveni s'ha publicat al  gener, el mes següent és el mes de febrer. Doncs toca cobrar, no?

Per això des de la Secció Sindical d'UGT hem fet arribar per registre una petició oficial a la gerència per tal que s'acompleixi en temps i forma aquesta disposició, que de fet, està reconeguda per la mateixa casa a la intranet, a l'apartat d'actualitat, i que n'informin des de l'àrea de PAS a tot el col·lectiu puntualment de com es farà efectiu.

Tanmateix, a la passada sessió del Parlament de Catalunya del 20.01.2016, es va resoldre la recuperació DE TOTS ELS NOSTRES DRETS, per tant hem demanat  també a la Gerència que informi a tota la comunitat de l'avenç del procés (quins drets, com i quan) i que tingui en compte que TOTS som part interessada (és a dir...que ens interessa A TOTS lluitar pel que és nostre)

Podeu veure la còpia de la carta aquí.

Com sempre, us n'informarem puntualment de totes les informacions que tinguem.

Continuem endavant!


Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...