dijous, 25 de febrer de 2016

GERÈNCIA RESPON "QUE SÍ"!Recordes que el passat 28 de gener vam fer arribar una petició formal a la Gerència (un remetem de nou la còpia)  per tal que ens informés de quan tenen previst acomplir amb el que la disposició transitòria del VIè Conveni marca sobre el cobrament de l'increment retributiu del 0'3% que no s'està produint des del 2010 com a conseqüència de que el Conveni no havia estat publicat encara?

Bé , si no ho recordes exactament no passa res, pots tornar a veure la petició aquí. 

Doncs bé, la Gerència ja ens ha contestat! Que sí, que al mes de febrer ens ho actualitzaran a la nòmina!!

No podem fer pública la carta oficial però sí us en podem resumir el més important:

1.- Que la liquidació del 0'3% a la qual fa referència la disposició transitòria primera es farà efectiva a la nòmina del mes de febrer.
2.- Que la informació de la liquidació la trobarà al full de nòmina el propi treballador (per tant no espereu cap mail ni cap informació addicional, si teniu preguntes ens podeu trucar!)
3.- Que la Gerència informarà del procés de recuperació dels drets laborals tan bon punt tingui informació oficial al respecte.

Des de la Secció Sindical d'UGT volem agrair la bona disposició per acomplir el que marca la llei i la ràpida resposta a la nostra petició.


Esperem que en els decurs dels propers mesos puguem continuar donant bones notícies.


Mostrando pastedImage.png
Mostrando pastedImage.png

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...