dimarts, 26 d’abril del 2016

EL PAS-F de la Secció d'UGT no vol més interins!!


Hi ha una frase fantàstica de la película "Los Lunes al Sol" que diu: "Yo si quieres te doy la razón...lo que pasa es que no la tienes".
Doncs amb això passa el mateix. Si voleu podem fer veure que tot està bé...però és que no ho està.
I per això els companys del PAS-F de la secció sindical d'UGT ens hem quadrat i hem dit que NO!QUE NO VOLEM MÉS INTERINS! QUE JA N'HI HA PROU!


Estem dient que volem que els facin fora?? Noooooo!! I ara!! 


El que estem dient és  NO A LA NOVA CONVOCATÒRIA DE PERSONAL INTERÍ PER A COBRIR "REFORÇOS".
És a dir, el que no volem que és que hi hagin més! Prou precarietat ja, home!! Per qui ens prenen!?!


La secció ho ha deixat clar i català en el manifest que ha enviat a tot el col·lectiu del Pas-F del qual us en fem còpia a continuació:



UGT vol manifestar el seu desacord respecte la nova convocatòria de personal interí per a cobrir reforços. Entenem que tota creació de llocs de treball és positiva, però cal remarcar que aquesta convocatòria el que fa es generar treball en precari i allunya encara més la possibilitat duna convocatòria doposicions daccés per a funcionaris.

La nostra responsabilitat democràtica ens obliga a respectar les decisions de la junta de pas i aquesta vegada UGT ha estat lúnic sindicat que ha votat en contra de fer una nova convocatòria dels mal anomenats reforços.

Des de la UGT hem manifestat moltíssimes vegades el nostre desacord (us animem a fer una ullada a les actes de la junta de pas funcionari) que es fonamenta en els següents motius:
-          A UGT ens sembla una bogeria que per a la mateixa tasca administrativa la UAB tingui vàries categories, salaris i tipus de contractació diferent: auxiliar administratiu interí (C2.14); auxiliar administratiu (C2.16); administratiu (C1.16) i administratiu amb més antiguitat (C1.18). Cal homologar tots els salaris dels treballadors que fan les mateixes tasques a C1.18. (= treball = salari), interins, falsos auxiliars administratius i administratius, si fan feines de la mateixa responsabilitat han de percebre el mateix salari. Si no tenen la mateixa responsabilitat que ens ho justifiquin des de gerència.
-          A UGT som conscients del greuge comparatiu que Gerència signi amb el Comitè dEmpresa un acord per estabilitzar el personal laboral de la casa i que quan es demana una convocatòria doposicions de funcionaris no es donin cap opció de contractació més enllà dun la Generalitat no ens deixa”.
-          A UGT considerem que un cop Gerència ja ha pogut signar un acord dunes 50 places i una llista de substitucions per a cobrir les vacants dels darrers anys no tindrà cap presa ni intenció de demanar una convocatòria doposicions.
-          A UGT ens sobta moltíssim com es vulgui engreixar una llista que superaria els 200 treballadors que no saben ni tan sols quant temps continuaran treballaran a la casa o si els faran fora daquí a un temps.

Per tot lexposat i reiterat, ens tornem a reafirmar en la nostra posició, tot i respectant les regles de la democràcia, i us animem a que digueu la vostra.

I TU? QUÈ N'OPINES??


Secció Sindical UGT Pas Funcionari

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...