divendres, 15 d’abril del 2016

PAGUES EXTRES DE 2012, 2013 I 2014: Biodramina per a tothom!


Resultado de imagen de biodramina




EL GOVERN TORNA A DONAR LA CULPA A MADRID PER NO RETORNAR-NOS EL QUE ENS VAN ROBAR


Això és "el cuento de nunca acabar": Ja es tornen a passar la patata calenta els uns als altres. A
A què ens referim? Us explico...

La Mesa General de l’Empleat Públic s’havia de reunir ahir per continuar negociant un calendari de devolució de la paga extra de 2012, així com les de les de 2013 i 2014.

Aquesta reunió finalment no es va dur a terme quan la Consellera de Governació, seguint ordres del titular del d’Economia, va decidir ajornar-la per a “més endavant” aprofitant que des de Madrid arriba l’enèsima amenaça d’ajust pressupostari.

Juaaaaaas!!! Com deia aquella cançò de l'estiu de TV3: "Ja hi tornem a ser!"

Aquest nova amenaça, contra la qual ja hauriem d’estar vacunats, no pot ser de nou excusa per no complir amb els compromisos adquirits amb la ciutadania catalana per via dels seus representants legals al Parlament de Catalunya.
És per això que no ens valen aquestes explicacions, i des de la UGT exigim que la convocatòria urgent de la Mesa de negociació i que el Govern es deixi d’excuses!

Aprofitant la celebració del 15è Congrés Nacional de la UGT de Catalunya hem aprovat la següent resolució d’urgència que hem traslladat al President de la Generalitat:

LA UGT DE CATALUNYA EXIGEIX QUE ELS GOVERNS DEIXIN D’UTILITZAR ELS TREBALLADORS I TREBALLADORES DEL SECTOR PÚBLIC COM A OSTATGES PER DIRIMIR LES SEVES DIFERÈNCIES

I és que tot això és un "gira que tomba": El Montoro coacciona a les comunitats autònomes, i "La Gene" diu que la culpa és de Madrid. Però el cert és que el Govern de la Generalitat va ser el primer d’iniciar el camí de les retallades al sector públic; els serveis públics de Catalunya han estat i són els més castigats de tot l’Estat el darrer lustre, amb la destrucció d’1 de cada 4 llocs de treball amortitzats de la totalitat del sector públic espanyol.



Aquesta irresponsable actuació ha revertit directament sobre la ciutadania, ja que ha suposat la reducció dels serveis als quals tenen dret.


El passat 20 de gener, el Parlament de Catalunya va aprovar la Resolució 7/XI, que manava el Govern la restitució de les pagues extraordinàries de 2012, 2013 i 2014, així com també d’altres drets socials i laborals dels treballadors del sector públic català.
Amb aquesta Resolució, adoptada per unanimitat pel Ple del Parlament, se suposava que s'iniciava el camí de la recuperació...però espera que ara ens diran que les intencions son molt bones però els diners son escassos...



La UGT de Catalunya manifesta el seu total rebuig a l’estratègia i actuacions coercitives que ve duent a terme el Govern en funcions de l’Estat en relació als pressupostos catalans, així com el fet que la Generalitat vulgui fer servir aquesta estratègia, també ara, com a excusa per no complir amb els compromisos adquirits amb la ciutadania del nostre país i amb els treballadors i treballadores de la Generalitat i de tots els Serveis Públics de Catalunya.


No és assumible que l’actual Govern català es mantingui en la inèrcia de fer servir els treballadors i els serveis públics com a font alternativa de finançament i a cost “0”.

I és que no ens enganyen: TOTS SABEM A ON HAN ANAT A PARAR ELS DINERS!!: corrupció, ampliació de càrrecs polítics, opacitat en la contractació pública... Els treballadors públics NO som la causa del forat a la butxaca!!

Per tant, la UGT de Catalunya, exigeix al Govern de l’estat que complexi amb els seus compromisos i obligacions respecte el finançament autonòmic.

De la mateixa manera, la UGT de Catalunya, exigeix al Govern de la Generalitat el compliment estricte i literal de la Resolució 7/XI del Parlament de Catalunya amb la restitució de tots els drets laborals, socials i econòmics que conté, així com la recuperació del nivell i la qualitat dels serveis públics que es mereix la ciutadania del nostre país.

Que no es pensin que marejar-nos ens farà rendir-nos... Biodramina i a continuar!!!

Ens ho retornaran tot!

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...