dimarts, 14 de juny del 2016

Volem cursos de formació oberts a tothom! La UGT de la UAB demanem igualtat en la formació per a tothom!

Manca d'oferta formativa per a tothom.

Amb motiu de la publicació de la oferta formativa del primer trimestre, hem fet un estudi i, com ve sent habitual, tot i els esforços dels companys de la Unitat de Formació, trobem mancances reincidents.

1) No hi ha la mateixa oferta en horari de matí i de tarda. Hi haurà igualtat quan el mateix curs s'ofereixi en horari de matins i tardes.

2) Hi ha oferta més variada i interessant per a comandaments que per a personal de base, quan aquesta formació hauria d'estar oberta a tothom, ja que en cas de promoció hi ha molta d'aquesta formació que es troba entre els requisits. No pots complir els requisits si no et deixen participar fins que no tens la categoria per la qual t'ho demanen. Sembla un contradicció, no?

3) Continua sense haver pràcticament oferta formativa específica pel lloc de treball, fonamentalment pel treballador base, limitant-se la formació pràcticament a temes derivats de la prevenció (formació obligatòria) o en habilitats.

4) Continua havent moltes mancances en cursos d'habilitats, tot i que s'han incrementat, però fonamentalment manquen en horari de tarda.

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...