dimarts, 6 de setembre del 2016

Altres informacions



1.-  Reunió Comissió Iniciatives de Millora: vam fer arribar les nostres queixes perquè l'Equip de Gerència havia rebutjat iniciatives unilateralment, sense comptar amb la Comissió i saltant-se l'acord signat amb Comitè i Junta. Tornaran a contactar amb la gent perquè fonamentalment es tracta d'errors formals però aquesta gent no està gaudint de les hores a que hi té dret. Continuarem treballant per a solucionar tots el casos. Si has tingut algun problema amb la teva proposta de millora i no t’han abonat les hores fes-nos arribar el teu cas per tal que hi estem a sobre.
D'altra banda sembla que el nou Equip de Govern té la intenció d'endurir les condicions dels treballs de millora cosa a la que evidentment ens oposem ja que tenim un acord signat a l'efecte per pal·liar les conseqüències de l'ampliació del nostre horari de treball a 7 hores i mitja. Mentre no retornem a les 35 hores setmanals no revisarem els termes de l'acord signat.
 
2.-  Abans del tancament patronal de vacances des de la UGT vam tenir coneixement de que els treballadors del servei gratuït de bus de la UAB tenien que treballar fins al 5 d'agost inclòs i no tornaven fins al 29 d'agost, deixant sense servei als treballadors que s'incorporessin al treball el 25 i el 26 d'agost, i tenint en canvi els autobusos circulant sols els dies 4 i 5 d'agost, dins el període de vacances obligatori. Vam fer arribar la nostra inquietud davant aquesta situació al servei de Mobilitat i Logística de la UAB i ens van comunicar que ho arreglaven. Si teniu coneixement d'alguna incidència en aquests dies que han dificultat el vostre desplaçament pel Campus us preguem ens ho feu saber per fer arribar les queixes oportunes.

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...