divendres, 16 de setembre del 2016

III CURSA SOLIDÀRIA PEL TREBALL DIGNE DE LA UGT DE CATALUNYA



III               CURSA SOLIDÀRIA PEL TREBALL DIGNE DE LA UGT DE CATALUNYA


El dia 9 d'octubre a Parets del Vallès
 
Els fons recollits es destinaran a la línia d'investigació que ha obert l'Hospital Sant Joan de Déu per la histiocitosi i el càncer infantil 
Aquest any tornem a celebrar la Cursa pel Treball Digne, que enguany arriba a la seva tercera edició. Per segon any consecutiu hem considerat interessant tornar a col·laborar amb l'estudi del càncer infantil. Per aquest motiu aquest any donem suport a La Lluita TEAM, l'equip esportiu que dóna suport a La Lluita d'Arnau.  
L'Arnau és un nen de Parets del Vallès a qui als 2 mesos li van diagnosticar un tipus de càncer molt poc conegut, la histiocitosi. Un cop recuperat, la seva lluita contra el càncer és aconseguir finançament per a l'estudi de millors tractaments per als pacients amb histiocitosi.  
Els participants podran escollir entre dos recorreguts pel municipi de Parets del Vallès: una marxa popular de 5 km, o bé una cursa de 10 km. També s'han organitzat altres activitats, com ara una donació de sang, una marató de Dance Fitness, inflables i activitats infantils. El preu de la inscripció per la marxa serà de 6 euros i el de la cursa de 10 euros +2 euros de lloguer de xip.  
Els diners recaptats durant la Jornada solidària seran donats a l'Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació de la histiocitosi i el càncer infantil.
Trobareu la informació i l'enllaç per incriure-us-hi a: http://www.ugt.cat/cursasolidaria-pel-treball-digne/  i www.championchip.cat.
Us demanem que hi participeu i que en feu difusió!!!
Corre pels drets laborals i per la investigació del càncer infantil!!!
 

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...