divendres, 21 d’abril del 2017

What's UAB - Lo fliparas (paga extra 2012 i calendari)



Sabies que... els treballadors de la Generalitat i els de la UPF, UPC, URV i URL cobraran el 34,42% de la paga extra 2012 a la nòmina del mes d'abril?
DONCS TU NO:
La UAB ens va informar ahir que cobrarem "durant el 2017", que fins que la Generalitat no pagui, res de res, i que encara que ho facin ara, la nòmina d'abril ja està tancada i que no ens tocaria fins la de maig.

Sabies que... els companys de la UB tenen confirmat al InfoPAS aquest cobrament en la nòmina del mes de maig?
DONCS TU NO:
La UAB no sap quan ens pagarà, quan les altres universitats sí que ho saben.

Perquè som Generalitat alhora d'aplicar-nos les retallades i no alhora de retornar-nos drets?
Perquè la UAB sempre va a remolc de les altres Universitats?
Perquè la UAB sembla sempre estar més de part de la Generalitat que dels seus treballadors?

Desde la UGT de la UAB DEMANEM el mateix tracte que reben els treballadors de la Generalitat i de la majoria d'universitats: Volem el que ens deuen ja, que ja tocava el mes de març i no volen ni donar-nos-ho a l'abril!

PAGAMENTS AL PERSONAL QUE ESTÀ DE BAIXA:
Sabies que... el personal que està de baixa no ha cobrat el plus campus ni cobrarà el val de roba de treball? Un fet sense precedents, donat que això no havia passat mai. Des de la UGT, davant casos que ens van arribar el mes passat vam demanar explicacions i sobretot que s'informés a la gent de la nova normativa per tal que fes les seves previsions (per a més info Noticia de la intranet de 20/04/2014: Conceptes retributius a la nòmina del personal en situació d'IT ).
Com sempre, la UAB és capdavantera en aplicar normatives que afectin als seus treballadors en situació desfavorida, tot i que no li suposi un gran benefici i en canvi si un perjudici per a la persona.

ABONAMENT (PER FI) DE LES 35 HORES DEL PROGRAMA QUE SUBSTITUEIX AL D'INICIATIVES DE MILLORA:
Sabies que... no ens les havien abonat encara perquè alguns membres de la resta de sindicats encara no havien signat l'acord? Per sort aquesta setmana s'ha pogut arreglar el tema, suposem que la pasqua pel mig...

Sabies que... un sindicat minoritari no ha volgut signar l'acord perquè "no teníem inconvenient en signar l'acord (...) si no estava vinculat al calendari laboral. En tant que a l'assemblea de treballadors/es es va forçar votar calendari i acord conjuntament(...)". La veritat és que el que nosaltres recordem de l'assemblea és que es va votar l'acord concret, i alhora d'anar a signar, UGT només ha signat aquest acord, i no el calendari laboral. D'altra banda cal recordar que l'assemblea va decidir per àmplia majoria dels nombrosos assistents donar el vist-i-plau a l'acord, i com a representants dels treballadors no podem fer més que acatar la seva decisió expressada democràticament, ni que vagi en contra del que pensem, o "per mandat de l'assemblea". Recordem a qui representem, qui ens representa i qui volem que ens representi...

Aprofitem per a desitjar-vos un bon cap de setmana i una feliç diada de Sant Jordi!

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...