divendres, 19 de maig del 2017

El PAS-F de la UAB en lluita pels seus drets!




El passat dimarts 16 de maig vam acompanyar els companys funcionaris en la seva protesta que es va iniciar a Correus i va finalitzar al Rectorat, davant de Gerència, on els representants de la Junta, davant la sorpresa del Gerent per la concentració, ens vam reunir junt amb el Vicerector de PAS per tal de fer-los saber les inquietuds del col·lectiu.

Les sensacions amb les que vam sortir no són bones, però som molts i estem molt cremats!

Avui hi ha negociadora, esperem a veure que passa, però ja no tenim molta paciència, moltes reunions i pocs acords, això és el que pensem i el que es desprèn de la opinió majoritària de la gent que està contestant a l’escrit de Gerència resumint el fet aquest escàs darrer any.

Volem fets, no paraules!
Volem estabilitzar els nostres interins!
Volem que tothom cobri per les tasques que fa!
Volem cobrar el plus campus!
Volem un acord per a majors de 60 anys!
Volem un acord per biblioteques!

La de dimarts va ser la primera, va ser un èxit i molt encoratjador. Us animem a seguir participant en totes les mobilitzacions que es vagin produint, tot i que esperem que no calgui... PAS DE LA UAB EN LLUITA!!!!!


DARRERA HORA: Companys, sembla que les vostres reivindicacions comencen a tenir fruits. Tot i que no està tot tancat, ni molt menys, si que hem avançat respecte la negociació de la convocatòria d’oposicions a l’escala administrativa i és molt possible que poguem tancar un acord abans de finals de maig (o principis de juny). Enhorabona companys, el vostre esforç i recolçament ha estat cabdal en que comencem a caminar cap a un acord satisfactori per al pas funcionari.
 









Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...