divendres, 19 de maig del 2017

TÈCNICS DE LABORATORI




Tot i que no s’havien mirat de nou la nostra proposta d’actualització de la categoria dels companys a les tasques que venen desenvolupen des de fa anys, després de que els exposéssim diverses argumentacions van entendre la reivindicació del col·lectiu i es van avenir a estudiar la nostra proposta, fer una anàlisi i una contraproposta que encaixi amb la carrera professional que estan treballant i que sembla que d’aquí a poc ens podran informar.

Va sortir el tema també de la participació dels companys en investigació: molts de vosaltres heu treballat o ho esteu fent en projectes, convenis, cursos o màsters, i en algun cas en el passat se us ha reconegut o pagat, però la realitat és que no li ha passat a tothom, i actualment no passa. Volem que hi hagi aquesta participació, que sigui voluntària i oberta a tothom, que es controli que no hi hagi arbitrarietat en la seva concessió, i que tingui reconeixement curricular i econòmic.

El Vicerector de PAS va dir que ho estudiarien però ho veia viable.

Des de la UGT fa temps que venim treballant una proposta en aquest sentit, com us vam anunciar a la reunió del passat dia 10, i la hem fet arribar a Comitè d’empresa per a esmenar-la i aprovar-la i poder-la portar a negociació, com una eina o alternativa més.
Us anirem informant de com va tot, però per si de cas cal preparar-nos i anar treballant el tema de les possibles accions a emprendre.

Esperem les vostres idees i suggeriments... PAS DE LA UAB EN LLUITA!!!!!

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...