divendres, 19 de maig del 2017

WhatsUAB? De tó, pasa de tó...



Companys i companyes,

Les darreres setmanes han estat plenes d'emocions.
Us fem arribar un petit resum amb els enllaços corresponents a l'ampliació de la informació que sigui del vostre interès:

1) El PAS-F de la UAB en lluita!


El dimarts vam acompanyar els companys interins, auxiliars administratius, personal de biblioteques, etc, en la seva marxa-protesta al Rectorat. (per a més info clica aquí)

DARRERA HORA: Companys, sembla que les vostres reivindicacions comencen a tenir fruits. Tot i que no està tot tancat, ni molt menys, si que hem avançat respecte la negociació de la convocatòria d’oposicions a l’escala administrativa i és molt possible que poguem tancar un acord abans de finals de maig (o principis de juny). Enhorabona companys, el vostre esforç i recolçament ha estat cabdal en que comencem a caminar cap a un acord satisfactori per al pas funcionari.

2) Plus Campus: ja sabeu el que hi ha, pel PAS-L volen negociar terminis de pagament quan tenim sentència ferma des del passat mes d'octubre, i pel que fa al PAS-F la Generalitat no els deixa pagar. La Generalitat ni paga ni deixa pagar. Hem demanat als nostres serveis jurídics que ens informin sobre:
- l'execució de sentència pel PAS-L
- assistència jurídica per al PAS-F
- viabilitat d'una demanda conjunta UAB/sindicats amb representació a Junta i Comitè contra la Generalitat demanant el pagament
Us anirem informant.

3) Paga extra 2012: com ja sabeu aquest mes de maig tampoc cobrarem la 3a part de la paga extra 2012, que comença a semblar l'obra de la Sagrada Família. Probablement ho cobrarem finalment amb la nòmina de juny, tot i que fins que la Generalitat no ingressi... La única bona notícia que ens van donar és que junt amb el 34,42% de la paga extra 2012 la Generalitat té intenció de pagar també la part meritada de les pagues extra 2013 i 2014, a veure si és veritat...

4) PAS-L:
1. Tècnics de laboratori: Tot i les males perspectives inicials, a la negociadora de dimecres vam aconseguir argumentar els motius per a l'actualització de la categoria dels companys a les tasques que venen realitzant fa anys i treure el compromís de l'EdG de treballar una proposta que encaixi amb la nostra i la de carrera professional. (si vols saber més clica aquí)

2. Slipis: Vam presentar de nou la proposta per a la reclassificació aprovada en assemblea el 2014.
La primera impressió va ser que ni l’havien llegit ni s’ho plantejaven, però després d’escoltar les diverses argumentacions que els vam exposar es van avenir a estudiar-ho i fer-nos una contraproposta.
Són conscients de que el col·lectiu està cremat, desmotivat i sobradament preparat, però no esperarem eternament...

3. Capítol VI: Com ja sabeu les negociacions van per bon camí, és evident que saben el que s'ha fet malament en el passat, saben que s'ha d'arreglar i que no es pot tornar a repetir en el futur. (per veure el resum de les conclusions clica aquí)

4. Sid's: el col·lectiu està molest per com està anant el desenvolupament de l'acord, per l'assumpció de noves tasques com la participació en projectes sense el reconeixement adequat, donat que com a LG3L cobraven més que com a LG2Q, i tenen més responsabilitats. Estem treballant una nova proposta per portar a negociadora, on esperem entenguin el malestar del col·lectiu i prenguin mesures que evitin mals majors.

5. Trade's: estem negociant un acord amb l'EdG que regularitzi la seva situació. Vam portar la nostra proposta i ens han fet arribar la seva. Esperem arribar a un acord en breu i que situacions com aquestes no es tornin a repetir en el futur.

6. Arquitectura, manteniment i audiovisuals: estem treballant diverses propostes a Comitè per al reconeixement de les tasques que venen desenvolupant aquests col·lectius. Us anirem informant del seu progrés.

5) Majors de 60 anys: continuen tancats en banda parlant de que la gent està molt bé a aquesta edat i dient que tot té connotacions econòmiques ja que si redueixen la jornada de la gent hauran de posar-ne de nova. (si vols saber elque pensem clica aquí)

PAS DE LA UAB EN LLUITA PELS SEUS DRETS!!!!


Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...