divendres, 7 de juliol del 2017

La nòmina del Juny: CAGADA PASTORET!


Image result for julio caliente

I si us pensàveu que el Juliol ens portava la paga extra i l'alegría  del començament de les vacances per alguns i el compte enrere per altres...i ja està, flors i violes, aneu enganyats! 

Ara us parlem del tema estrella que està fent bullir el cap a prop de la meitat del PAS:  la nòmina del Juny a la  que nosaltres ja ens referim com "cagada pastoret"!

Sí, no havía passat mai una de taaaaan grossa:
En la nòmina del mes de Juny s'han produït errors en el pagament de la part meritada 2013 i 2014 de la nòmina d'alguns treballadors (això portarà cúa, ja us avisem...)
Alguns de vosaltres haureu rebut un e-mail de la Unitat de Nòmines ( que sembla que ara és una entel·lèquia perquè no ho sota-signa ningú...) comunicant-vos que hi ha hagut un error amb la vostra nòmina, que se us ha pagat de més i que us ho descomptaran de les nòmines dels propers 3 mesos, o potser ho heu vist penjat a la intranet (Informacions Vicerectorat de PAS 5/7/2017).
Mostrar el nostre absolut rebuig a la mesura és dir poc, ja que no és el que ens van oferir a la reunió d'urgència convocada dilluns, sinó a retornar en 6 mesos, i no és el que els vam proposar nosaltres, que era descomptar-ho del que ens deuen de les pagues 2012, 2013 i 2014, fet que a més era més còmode per als companys de la Unitat de Nòmines que ara tenen un  "cacao maravillao"  , com ens van comunicar, i pel treballador, que ja fa anys que espera que li retornin diners, i no sembla lògic que si te'n deuen ara te'n facin tornar. 
Demanem a l'Equip de Govern que facin un pas enrere (i no pas per agafar embranzida sinó per corregir postures que creiem equivocades) i, en la mesura del possible, minimitzin el dany al treballador i acceptin la nostra proposta o, en cas de no ser possible, apliquin la que ells mateixos ens van oferir. De nou demanem, menys aprovacions amb nocturnitat i més democràcia.


Aquesta onada de calor que hem patit al Juny no es res amb l'escalfada que portem tots a sobre... "y lo que te rondaré,morena!"

Us seguirem informant.


Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...