dilluns, 29 de gener del 2018

La feina mal feta no té futur!


                                                         Image result for escaleras absurdas

Com ja sabeu fa uns dies van tenir lloc les oposicions a l'escala administrativa a la qual molts companys es van presentar i han estat esperant amb molts nervis els resultats. 
Tú els has vist? Perquè pel que hem pogut veure sobre el llistat de resultats  només podem dir que el tema és kafkià, com a mínim

Potser som una miqueta rarets, però pensàvem que la intenció de treure els llistats de resultats era perquè qui aspirava a les places sabés quina puntuació havia tret, en quina posició es trobava i quina diferència/avantatge tenia amb la resta... Llavors, suposant que el tribunal hagi fet l’esforç de posar-se en el lloc dels candidats, perquè han tret aquests llistats?

La situació i el patiment viscut per part dels companys i companyes interins i la resta de candidats el divendres deixa palès que en el llistat les pretensions dels candidats no era veure la signatura de membres del tribunal en el llistat, sinó el que parlàvem abans.

Considerem una falta de respecte i una manca d’empatia per part del tribunal que ni tan sols va afegir la posició en el darrer llistat provisional del procés, però pitjor encara si vèiem que tampoc no figuraven totes les puntuacions dels darrers exercicis.

Ens podríem estendre molt més, però volem destacar que des de la secció sindical de la UGT tenim molt clar que no podem fer cursos d’habilitats ni demanar-la en processos d’oposicions si després no donem exemple de tenir-ho interioritzat. Més enllà de la formació, és necessària l’educació i el respecte. No entenem perquè donem aquesta imatge de menyspreu cap els nostres treballadors ni cap a persones que volen implicar-se amb el projecte UAB.

Esperem que els responsables esmenin el que s'ha fet tan malament.

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...