dilluns, 19 de febrer del 2018

Activitats formatives i Dia de la Dona





Ja estàs al cas del programa per al foment de la participació del personal d'administració i serveis en activitats formatives, oi? Doncs no et despistis i espavila que després tot seran problemes!!
Ja està obert el termini per inscriure't ! Tens temps fins al 28 de febrer, omple el formulari des de la teva intranet , no t'oblidis! Aquest acord permet que les persones treballadores que realitzin durant el 2018 un mínim de 16 hores d’activitats reconegudes per la Unitat de Formació de l’Àrea de PAS, i estiguin inscrites al programa, se’ls reconeixerà com a jornada efectiva de treball un màxim de 41,5 hores en concepte de participació personal, que quedaran reflectides al saldo flexible de l’aplicatiu de gestió d’horaris.


Si et cal més informació o necessites qualsevol ajuda, no dubtis a contactar-nos!






Aprofitem també per informar-te que la UGT de Catalunya fa una crida a la vaga del 8 de Març per la igualtat i dona suport a la VAGA del 8-M de consum, de cures i d’estudiants: Convoquem aturades de 2 hores en els centres de treball i  fem una crida massiva a participar en les mobilitzacions, concentracions, aturades… I en les manifestacions de la tarda. (+info)

A Barcelona, la manifestació sortirà a les 18.30 hores des de la Plaça Universitat.



Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...