dijous, 1 de febrer del 2018

La feina mal feta segueix igual de mal feta!

                                                   Image result for escaleras absurdas



Dilluns passat us vàrem enviar des de la secció sindical d’UGT un comunicat on ens queixàvem de la falta de respecte als candidats a les oposicions d’administratiu. 

Hores d’ara, encara no s’ha fet res per solucionar-ho, és més, ens hem assabentat que sembla que des de la Unitat de Selecció es comenta que no tenen un llistat amb les puntuacions dels candidats.

Front aquesta situació, ens agradaria deixar clar que la intenció del nostre correu era la de que algú prengués nota i, d’una vegada per totes, es publiquin les notes senceres, separada cada fase i, posteriorment, un sumatori o amb la nota final, i un ordre cronològic perquè tothom prengui consciència de com ha anat al procés. Aquesta és la nostra petició, i que es tingui en compte per a futurs processos.

No podem i no volem creure que, en ple 2018, es digui que no es té un llistat amb els resultats en excel, en word o el que sigui, o que sembli que el que es vol és generar conflicte en un procés de selecció. 

Demanem a tots els implicats en el procés, membres del tribunal, com de la part tècnica (unitat de selecció i caps de recursos humans de la UAB), com per la part política (Vicerector de PAS i Gerent) que publiquin aquesta relació de candidats amb les puntuacions i amb l’ordre de situació al procés.


Com dèiem anteriorment, la feina mal feta no té futur...

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...