divendres, 16 de març de 2018

I TÚ...QUÈ VOLS SABER?

Image result for informacion


Que des d'UGT treballem per millorar les condicions laborals de tots els treballadors i treballadores de la UAB no és res de nou, el que sí volem encetar és una nova forma de participar amb nosaltres per tal que vosaltres prengueu la veu del que us importa i pogueu dir la vostra a cada reunió, a cada Mesa, a cada foro.
Per això us convidem a que ens envieu les vostres queixes i/o suggeriments abans de que les reunions importants tinguin lloc, perquè la vostra veu arribi sempre a l'hora allà on toca.

La propera setmana tenim reunió de la Comissió Informativa del PAS-L amb l'Àrea de Relacions Laborals, com cada mes. Us les recordarem sempre uns dies abans perquè ens pogueu fer arribar els vostres dubtes i les vostres inquietuts.

Tot seguit us informem dels que hem recollit aquest mes i tractarem en aquesta reunió:

1.- Data prevista pagament liquidació pas 15 a 14 pagues. Nombre de persones afectades per canvi de contracte. Nombre de persones afectades per jubilació. Possibilitat de liquidar-ho ja a tothom per tenir a tots al dia el tema canvi Conveni. RECLAMACIÓ UGT-UAB

2.- Nombre de persones que han presentat reclamació execució de sentència plus campus. GABINET JURÍDIC UGT

3.- Llistat de persones en comissió de serveis, data des de la qual estan en comissió de serveis i motiu. Motivació del seu nomenament front d'altres companys. Criteris aplicats per al seu nomenament. Persones que intervenen en el nomenament. Previsió de que les seves places surtin a concurs intern o motiu pel que no surten. 

4.- Data prevista pagament 20,77 paga extra 2012. RECLAMACIÓ UGT-UAB

5.- Incidències nevada 27 i 28 de febrer: resolucions d'ofici de les incidències per risc de mobilitat (RECLAMACIÓ UGT-UAB 2015) per situació d'emergència.TEMA PARCIALMENT SOLUCIONAT JA. Si tens problemes perquè et validin la gestió horària fes-nos-ho saber!

6.- Data prevista increment 41,5 hores saldo flexible a persones que s'han acollit al programa pel foment de la formació del PAS. HORES CARREGADES JA


7.- Compensació horària del personal que va fer serveis mínims el 3 d'octubre amb motiu de l'aturada de país (a la gent que no va venir a treballar no se li va descomptar, i als que es van veure obligats a venir no se li ha incrementat el saldo flexible ni se li han donat hores acordades, com queda això?)
8.- Aplicació a la UAB de les  35 hores segons acord de l'estat amb sindicats funció pública. Estat de la qüestió. ACORD SIGNAT UGT
9.- Actualització llistat de places pendents de sortir. Places " a resultes" de les 3 places de cap d'slipi i situació dels actuals sotscaps en funcions.
10.- Llista de persones reubicades per conflictes interpersonals o de salut laboral: ubicacions, dates i situació (provisional o definitIva).

Si no vols que els teus neguits arribin a on toca no oblidis enviar-nos les teves consultes!!.

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...