dimarts, 22 de novembre del 2016

Darreres informacions

Tot i les males notícies que ens han fet arribar darrerament des de Gerència i l'Equip de Govern, hem tingut coneixement a través de la reunió del passat divendres de l'Espai de Diàleg amb el Secretari d'Universitats, Antoni Navarro, el Director General d'Universitats , Sr.  Pallarès i representants d'UGT i CCOO, de que la Generalitat ja ha transferit la partida de diners per nòmines mes de novembre, la propera paga serà complerta més l'augment del 1% i recuperació de la 2ona part de la paga del 2012 (35%).
A la URV i a la UB ens confirmen que ho cobren amb la nòmina de novembre, i per les últimes informacions que tenim, la resta d'universitats aixequen el 5% retallat i el retorn del 20,77% de la paga extra 2012 a finals d'aquest mes.

Demanem a la UAB que ens confirmi urgentment la recepció d'aquests diners, així com la data en que pensa abonar-ho als seus treballadors.

D'altra banda els demanem quan tenen previst fer efectiu el pagament dels plus campus (2013, 2014, 2015 i 2016) que ens deuen i del que ja hi ha sentència ferma.

Altres temes d'interès que es van tractar a la reunió:

1) El proper any l'oferta pública del PAS serà efectivament del 100 %  de la Taxa de Reposició

2) Ens comuniquen les negociacions que s'estan produint a la Mesa de la Funció Pública i els aspectes que també afectarien al personal de les universitats: recuperació de drets perduts (com el Fons social) i la reforma horària (ja s'ha publicat l'esborrany de Llei).
Amb els representants dels sindicats es debat àmpliament la qüestió de si la  Mesa de la Funció Pública és l'espai més idoni per negociar els temes d'Universitats, o bé ens cal una Mesa Negociadora pròpia amb el Govern de la Generalitat.

Des de la UGT hem demanat a la Mesa d'empleats públics de Catalunya, un increment del control del sector públic per part del Govern de la Generalitat, de les despeses i dels salaris excessius i inconcrets dels directius i l'eliminació de les "portes giratòries".

Lamentem que, un cop més, la Llei de Pressupostos de la Generalitat no faci previsió de Fons d'Acció Social ni de productivitat i que continuïn congelades les aportacions als plans de pensions. Això ens afecta també a les UUPPCC.

No hi ha previst increment retributiu pel 2017, llevat que aquest vingui com a conseqüència de la Llei de Pressupostos de l'Estat.


Constatem que, malgrat haver suportat els darrers anys bona part dels ajustos pressupostaris, els empleats públics continuem estant a la cua de les prioritats de l'Administració.

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...