dijous, 1 de desembre del 2016

VOLEM MÉS! HO VOLEM TOT!



Companyes i companys,

Avui finalment ens han abonat el 20,77% de la paga extra 2012. Ha costat! Però seguim sense estar-hi d'acord pels següents motius:

1) Als laborals se'ns devia més perquè vam meritar més dies al 2012 que els funcionaris.
2) No se'ns ha abonat la part meritada de la paga extra 2013 ni 2014.

Hem tingut coneixement de que a la UB i a la UdL se'ls ha abonat tot plegat amb la nòmina de novembre. Perquè a la UAB sempre anem a remolc?

EXIGIM que se'ns informi de quan es procedirà a abonar-nos de manera definitiva:

1.- El que ens deuen encara als laborals de la part meritada de la paga extra 2012 segons sentència 55/2016 i que hauria de suposar un 8,75% més, un cop abonats el 24,04% de l'any passat i el 20,77% d'ara.
2.- La part meritada de la paga extra 2013, ja abonada a la UB i a la UdL.
3.- La part meritada de la paga extra 2014, ja abonada a la UB i a la UdL.
4.- El plus campus 2013, 2014, 2015 i 2016 pendents de pagament en virtut de sentència ferma.

Pel que fa a les negociacions del Calendari laboral 2017, informar-vos que:

1. No ens han fet entrega de tota la documentació demanada sobre el projecte d'acord per al nou programa d'iniciatives de millora, motiu pel qual no hem anat a la reunió convocada per a avui.

2. Des de la UGT no avalarem una proposta que no garanteixi el retorn a las 35 hores setmanals o que suposi un sobreesforç al PAS o una complicació per als companys de formació, o com fins ara per als d'anàlisi d'estructures. Hi ha manera més senzilles de fer les coses sense complicar-se tant la existència, i des de la UGT no hem parat ni pararem d'insistir-hi (ampliació de la cortesia horària per desplaçaments a campus no urbà i per adscripció a programa de salut laboral).

3. Un cop més hem aconseguit un nou avantatge per al PAS, i sobretot per al col·lectiu més desfavorit, el personal de tarda: tenim noves dates confirmades de VIGÍLIES DE FESTIUS. El 23 de juny, un cop més, el 30 d'octubre, aquest cop per a tothom (no només gaudirà de castanyada el personal de matí i el de 9 a 17h que rebia el tractament de divendres), i a l'espera de tenir el nou calendari escolar, el 7 de desembre, si es confirma que no hi ha docència.

Seguim i seguirem treballant per a tu!

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...