divendres, 21 de juliol del 2017

Ets FUNCIONARI i vols COBRAR EL PLUS CAMPUS?



Hi ha guerres que es guanyen per esgotament de l'altra banda... i està clar que aquesta guerra nostra va per aquí. Ens hagués agradat que les coses no haguessin estat taaaaan feixugues, però noi, nos ens han deixat més opcions. Si es tracta de guanyar per ser el qui més aguanta, aguantarem!

Vist que si volem cobrar el Plus Campus hem de fer el recurs al Contenciós Administratiu, us enviem informació sobre el tema, per tal que decidiu el què voleu fer.
Des dels serveis jurídics d'UGT ens han recomanat que uns quants afiliats a UGT siguin les persones que facin el Recurs Contenciós Administratiu per discriminació, donat que no té cost per als afiliats, i en cas de Sentència estimatòria, es pot demanar extensió d'efectes per a la resta de funcionaris i funcionaries.
En tot cas, qualsevol treballador, si així ho desitja, podrà interposar el recurs.


Pels no afiliats el cost seria d’un 10% de l'import total a percebre, amb avançament de 20 € per a inici de tràmits. Pel cas que us afilieu amb el compromís de permanència durant 1 any no tindria tampoc cost per a vosaltres.
La quota d’afiliat de la UGT és d’uns 33 euros trimestrals, 11 al mes, i t’ho pots desgravar de la declaració de renda.

En cas de condemna en costas, normalment és un percentatge de la quantitat que es reclama, entre un 5 i un 10%, per a qualsevol que presenti la demanda, afiliat o no afiliat.

Documentació necessària, per fer-nos arribar preferentment la setmana vinent a la nostra secció, abans de divendres perquè ho puguem presentar al Jutjat:

- Emplenar el formulari adjunt aquí: nom, DNI, dades referents al teu nomenament (de carrera o interí) i lloc de treball que ocupes, en els espais deixats amb punts suspensius

- Copia de l'escrit registrat de cada treballador demanant que li siguin reintegrats els imports del Plus campus no abonats (escrit d'al·legacions que vàrem fer a la Rectora el passat gener)

- Fotocòpia de l'última nòmina on es va cobrar el plus campus

- Fotocòpies de les nòmines dels mesos de febrer 2013, 2014, 2015, 2016 i 2017, en que s'hauria d'haver cobrat i no va estar així.

Un cop presentada, el dia que el Jutjat indiqui, que no serà durant l'agost, s'haurà d'anar al Jutjat per fer la designació en favor del procurador o lletrat. Això és un tràmit ineludible i gratuït, tret que es vulgui fer poder davant de notari, cas en el que té cost.

Quant a terminis, tenim fins a l'octubre per a interposar la reclamació, però el nostre servei jurídic vol entrar les que pugui abans del divendres vinent, i la resta la primera quinzena de setembre.

Per a qualsevol dubte o qüestió ja sabeu on som, sempre al vostre costat. Seguim treballant per a tu!



Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...