dimarts, 25 de juliol del 2017

PAGAMENT MILLORA DE JUBILACIÓ: per fi!!!!

Resultado de imagen de paga de jubilacion

Una altra película que ha esdevingut ja un clàssic de tant de temps que ha passat i vegades que la hem vist: el pagament de millora per jubilació que ens va volar amb l'excusa de la crisi! 
Doncs per fí sembla que aquesta película farà un "fos a negre" i surtirà el "the end", que ja era hora!!
Com ja sabeu, la UGT vam guanyar la sentència i la interlocutòria del TSJC no fa més que donar-nos la raó a les excepcions dilatòries que utilitzen les Universitats per tal d'anar endarrerint els pagaments.

Doncs bé, Gerència ens ha notificat que queda restablerta la millora per a totes les persones que es jubilin a partir d'ara, així com que faran efectiu el pagament dels endarreriments ja devengats tan aviat com els pagui la Generalitat, esperen que al setembre.

També tenen la intenció de pagar als que tenen sentència denegatòria, fet que ens alegra enormement.



Ojo! Ara anem amb compte amb els números i les alegries! Us recordem que no és el mateix la jubilació anticipada que la jubilació parcial, que no dóna dret a percebre la millora de l'art.53.5 i sí la del 53.2 (pàg.17 del document), un cop arribada l'edat de jubilació definitiva.


Ens felicitem per la lluita i la victòria, ja que és un dret que hem recuperat, que afectava a uns quants companys que s'ho han guanyat, i que en un futur acabarà repercutint en tots nosaltres.

Val a dir que, tot i que hi ha un deute històric de la Generalitat amb la UAB, aquesta última inclou als seus pressupostos comptables la quantitat "virtual" de poc més de 7 milions d'euros que suposaran les jubilacions de tot el personal contractat a data d'avui per quan vagin arribant les seves jubilacions, és a dir, que sembla que hi ha una ferma intenció d'evitar tornar a passar per més processos judicials per aquest tema. Però és clar...mai es sap...haurem d'estar , i estarem, sempre vigilant pels vostres interessos...

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...