dijous, 14 de desembre del 2017

Oferta pública d’ocupació

Com tots sabeu pel munt de correus que us han arribat per part de molts àmbits, no parlarem del número de places. El que si que volem deixar clar és la nostra voluntat per vetllar per un procediment adequat. Ens congratulem des d’UGT, juntament amb la resta de sindicats presents a la Junta de PAS Funcionari d’haver aconseguit que la majoria de les places surtin com a escala bàsica i que aquesta sigui finalment l’escala administrativa i que excepte unes poques, la resta de places de nivell superior siguin, si arribem a tancar-ho, mitjançant promoció interna, que és com hauria d’haver estat en l’anterior oferta pública.

Aprofitem per a recordar que encara resten pendents de sortir a concurs en torn lliure les quatre places de gestió de l’oferta pública anterior i que sortiran per a accés a biblioteques. Ja ens agrada que d’una vegada per totes comenci a sortir també oferta a biblioteques i que aquests interins, com la resta d’interins de la UAB, tinguin la possibilitat d’estabilitzar la seva situació laboral.

En principi el procés de selecció serà molt semblant a l’actual de l’escala administrativa, a biblioteques amb la necessitat de titulació, i tenint en compte l’antiguitat al lloc de treball, cosa que també ens sembla genial, ja que el personal interí és el millor preparat per desenvolupar les tasques a la UAB.

Com a últim apunt, algun e-mails parlen de la necessitat de que els interins cobrin com a C1.16 i es congratulen d’un mig acord, encara no signat ni definitiu, de pujar en tres anys a una situació no pseudoprecària. Nosaltres, com ja sabeu, volem més, molt més i ja ho hem expressat en multitud d’ocasions.

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...