dijous, 19 d’abril del 2018

Les UNITATS DOCENTS són com Teruel: També existeixen!!

Resultat d'imatges de estamos aqui




Continuem treballant en la nostra línea de comptar amb les vostres aportacions per millorar les nostres propostes perquè en realitat van sempre destinades a millorar les vostres necessitats i no pas les nostres.
En aquesta ocassió  hem pensat en els grans oblidats de la casa: Les Unitats Docents!

Les Unitats Docents son com Teruel: "que también existe!" (tot i que ningú se’n recordi!)


No us estem descobrint res de nou, elles més bé que ningú saben que quan la UAB fa accions formatives de qualsevol mena o iniciatives com la Setmana Saludable, tot és molt bonic al Campus, però les unitats que estan descentralitzades pateixen un oblit fruit de les dificultats logístiques de poder facilitar a tothom el que per dret tenen reconegut, però per viabilitat se’ls fa difícil de gaudir.
Per això des de la Secció Sindical d’UGT hem pensat que potser ja és hora de que no es conformin sinó que es facin sentir, i volem ser la seva veu!
Per això hem pensat que fóra bo fer arribar a la Gerència una carta signada per tots ells, perquè es visibilitzi que tot i que no son gaire gent sí son persones i no números de NIU, a on puguin expressar el seu malestar per les situacions que els afecten i que puguin  també fer les seves propostes.
Per exemple, nosaltres hem pensat que una bona manera d’aconseguir que pugueu fer formació dintre del seu horari laboral i/o  sense haver der desplaçar-se al Campus de Bellaterra fóra programar accions formatives a alguna de les UUDD de Barcelona com a punt de “reagrupament” ( La UD dl Parc Taulí en realitat te molt a prop la Facultat de Sabadell, però les que estan a l’Àrea Metropolitana de Barcelona han de sortir de l’Àrea).
Potser no ha de ser sempre la mateixa, potser es podria fer una acció a una UD diferent cada vegada...però com a mínim que es pugui programar.
A més, no hem d’oblidar que hi ha molta gent del Campus que viu a l’Àrea Metropolitana, per tant fins i tot potser per aquestes persones seria millor poder-se acostar a la Casa de Convalescència (per exemple) que no pas haver de pujar a Bellaterra (sobretot en el cas del torn de tarda que ha de fer accions en torn de matí).
Aquesta per exemple és la nostra proposta, però hem pensat que abans de fer-la formalment és molt millor obrir el debat amb els companys de les UUDD i que ens diguin com ho veuen  (potser nosaltres pensem que és una bona idea i després als afectats no els soluciona res!), si en tenen d’altres, o què és el que més necessiten.
Esperem que ens enviïn les  seves opinions i les seves idees per tal que la proposta que fem arribar finalment (i que volem que ells signin) sigui la que més s’ajusti a les seves necessitats, perquè tots els nostres esforços no tenen sentit si no és per ajudar-vos a vosaltres.
Ara els toca el torn de parlar a ells perquè nosaltres puguem ser la vostra veu!

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...