divendres, 12 d’abril del 2019

Processos de selecció i altres qüestions sobre el PAS-F

 Resultat d'imatges de bona pasqua





Bon dia a tothom! Estem ja tots pensant en l'hora de plegar i començar el descans de Setmana Santa. Alguns potser viatgeu i d'altres romandreu tranquils a casa, però de ben segur que aprofitarem tots molt bé aquests dies.
Abans de marxar, però, volem informar-vos  d’algunes de les funcions que estem realitzant i de situacions que considerem són rellevants, algunes conjuntament dins de la Junta de PAS Funcionari i d'altres com a secció sindical.

En primer lloc, dir-vos que, per acord de la Junta del dia 27/03/09, assumim la Presidència de la mateixa en la persona d'en Raul Calejo, amb la responsabilitat i el compromís de vetllar per l’estabilització dels treballadors i treballadores de la casa i per la consecució de les millors condicions de treball de tots i totes.
En aquesta nova etapa que engeguem us volem mantenir informats de totes les novetats.

OPOSICIÓ ESCALA ADMINISTRATIVA
-En resolució del dia 1/04/19 la UPC convoca per a la primera prova d’acces a l’escala auxiliar administrativa el mateix dia que la UAB, fet que afavoreix l’estabilització de les 153 places d’accés a l’escala administrativa, fruit de l’acord signat per UGT i altres sindicats.

MODIFICACIÓ PROCES SELECCIÓ C18
-Considerem un avanç la proposta que selecció va traslladar a la Junta, d’eliminar la fase d’idoneïtat dels concursos per a les places C18, amb la intenció d’eliminar la prova i l’entrevista i funcionar com una concurrència. El nostre objectiu sempre ha estat que el C18 sigui el nivell bàsic.
La nostra intenció és que tots els treballadors i treballadores tinguin plaça i segurament ho podrem aconseguir amb l’agilització del procés.

CONVOCATORIA PLACES C21 I C22
Un cop finalitzat el processos selectius, hem tornar a demanar que agilitzin el procés per a treure les vacants generades el més aviat possible. Es molt possible que es tanqui la convocatòria el mes de setembre de 2019.

CONVOCATÒRIES A1, BIBLIOTEQUES I GESTIÓ
Resten pendents de convocatòria diferents places de l’OPO (oferta pública d’ocupació) d’anys anteriors. Hem demanat que es resolguin el més aviat possible i que quan abans millor s’acordin els diferents processos de forma racionalitzada.

TORNS DE TARDA
Sembla que hi ha un minorament de les places de tarda cobertes i que hi ha alguns projectes a petita escala de reconduir els horaris de tarda per agrupar treballadors al matí. Considerem una errada tècnica i, el que ens preocupa més, un deteriorament en la qualitat del servei dels estudiants i professorat de torn de tarda. En el cas dels estudiants de tarda és on hi ha més treballadors que combinen treball i estudi.
Potser la Universitat hauria de reflexionar respecte com possibilitar que la classe treballadora pugui conciliar treball i estudis (horaris més flexibles, vies lentes més eficaces, règim de permanència), donada la dificultat d’accedir a estudis pels preus actuals.

Per últim i no menys important, us volem desitjar un feliç i merescut descans. Recarreguem les bateries i continuem donant la excel·lència en la qualitat del servei gràcies a la bona feina que desenvolupem tots els treballadors de la UAB!

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...