divendres, 2 d’octubre del 2015

VAS ESTAR A UNA MESA ELECTORAL EL PASSAT DIUMENGE?

Per si no us ha arribat a través de les vostres Administracions de Centre us remetem el comunicat de l'Àrea de Personal sobre els permisos de que disposeu en cas de formar part d'alguna mesa electoral el proper diumenge.

Bon cap de setmana!
UGT-UAB










Benvolguts/Benvolgudes,

Us informem que, de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 27 de setembre, podeu indicar al personal del vostre àmbit que ha estat convocat per formar part  de les meses electorals, sempre que exerceixin les seves funcions com a tals durant la jornada electoral (pot ser que únicament siguin suplents i, per tant, no exerceixin), que tenen dret a un permís de les cinc primeres hores de la jornada immediatament posterior al dia de les eleccions. En aquests casos caldrà utilitzar el concepte de “Permís processos electorals”. Els treballadors/es que tinguin jornada laborable el mateix dia 24, tenen dret a un permís retribuït durant el dia de la votació per a desenvolupar aquesta funció.

Per altra banda, els electors que treballin el dia de les eleccions poden disposar, dins de l’horari laboral, de fins a quatre hores per a l’exercici del dret de sufragi. Quan el treball sigui en jornada reduïda, s’efectuarà la corresponent reducció proporcional del permís.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.

Salutacions cordials,

Gestió Horària
Unitat de Relacions Laborals i Gestió de Personal

Àrea de PAS

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...