dilluns, 24 d’octubre del 2016

EXTRACTE DARRERES INFORMACIONS IMPORTANTS: NEGOCIADORA CALENDARI LABORAL 19/10/2016

Ens han donat un esborrany de proposta força raonable però al que hem de fer esmenes sobre certs punts que no ens semblen suficients i que els farem arribar en els propers dies als altres membres de Comitè i Junta per tal d’enviar una proposta consensuada.

El que si sembla que perilla són les iniciatives de millora, programa que no semblen tenir intenció de renovar, com ja va començar-se a veure a la darrera comissió, i que volen canviar-nos per una proposta de formació que hem demanar ens passin per escrit.

Tots estem d’acord en que cal formar-se i des de la UGT fa molts anys que venim reivindicant canvis i millores en matèria formativa, ja que cal teniu un accés igualitari a una formació de qualitat i fonamentalment útil per al treballador i per a la seva carrera professional.

El que no cal oblidar, és que els treballadors públics, “gaudíem” de certs avantatges, com les 35 hores setmanals, a tall d’exemple, per compensar el fet que ni en temps de bonança econòmica teníem els augments salarials que la resta de treballadors, i que amb les retallades som els que més poder adquisitiu hem perdut. D’altra banda som un campus no urbà, al que tothom si ha de desplaçar expressament i amb majors dificultats de fer-ho amb transport públic i de poder anar a dinar a casa, fet que va motivar l’existència del plus campus i el plus menjador, que fa anys que no cobrem tampoc. Una de les mesures per tal de pal·liar aquests greuges va ser la creació del programa d’iniciatives de millora, i el fet de que ara ens el vulguin arrabassar és un menyspreu a l’esforç que portem anys fent els treballadors públics.

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...