dilluns, 24 d’octubre del 2016

EXTRACTE DARRERES INFORMACIONS IMPORTANTS: COMISSIÓ SELECCIÓ 14/10/2016

COMISSIÓ SELECCIÓ 14/10/2016

Ens van fer entrega de les places vacants pendents de sortir i, tot i que la majoria no tenen data, almenys ja n’hi ha força places previstes de sortir el novembre i el desembre, i altres pressupostades per 2017.

Des de la UGT ja fa temps que insistim en que les places temporals surtin a concurs intern per tal de poder-nos promocionar temporalment i/o conciliar millor la nostra vida laboral i familiar. Ja tenim una proposta consensuada per Comitè d’empresa que es portarà demà a plenari i que en cas de resultar aprovada portarem a la Comissió de selecció per tal d’arribar a un acord beneficiós per a tothom.

D’altra banda també fa temps que demanem uns criteris únics per tal de poder concursar, garantint al màxim la transparència i la legalitat, i facilitant així la feina dels membres del tribunal. Des de Comitè vam consensuar els criteris treballats per la comissió tècnica interna i fa temps que vam començar a treballar en el si d’aquesta comissió per tal d’anar acostant posicions i arribar a un acord de garanties.

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...