dimecres, 16 de novembre del 2016

Eleccions al Claustre de la UAB


Volem felicitar tots els candidats triats per la comunitat universitària i agrair el vostre suport a la nostra candidatura. Felicitar no només els candidats que han estat triats, sinó a tots aquells que han fet un valent pas endavant per a representar la comunitat universitària.

En clau de PAS funcionari, tot i el fet de no treure el recolzament suficient per a ser triats com a representants del claustre, si que estem molt contents, ja que segons el resultat, un de cada 4 funcionaris que ha votat ha triat els nostres candidats i això ens dona forces per a continuar endavant i per a defensar els vostres i nostres interessos. No podrà ser dins del claustre però si que continuarem lluitant dintre de la Junta de PAS Funcionari, i amb els fruits del nostre treball i del vostre suport en situacions que, tot i que són molt més que millorables, si que avancen, poc a poc, però avancen.

Pel que fa als nostres PDI estem contents dels que repeteixen representació, dels que la treuen, i dels que han presentat candidatura per la seva valentia i implicació.

I com a PAS laborals, demanar disculpes als companys i companyes que habitualment ens doneu recolzament i que simpatitzeu amb la nostra manera de fer, per no haver presentat candidatura. No és excusa però per excés de feina i manca de coordinació no ens hem vist en cor, cosa que després hem lamentat, sobretot per les peticions, consultes i mostres de suport rebudes els darrers dies. La propera vegada no us decebrem. Seguirem treballant des de la nostra posició a Comitè d'Empresa, i com sempre, us encoratgem a seguir col·laborant amb la nostra tasca en la mesura de les vostres possibilitats. Tot ajut i suggeriment sempre són benvinguts.

Seguim i seguirem treballant per a tu!
Les companyes i companys de la UGT de la UAB

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...