dimecres, 1 de febrer del 2017

Reunió amb el Vicerector de personal acadèmic




1. Aprovació acta anterior. Faltava l'acta del novembre a la documentació

2. Informe del Vicerector: comenta que van assistir a una reunió del Consell Interuniversitari de Catalunya on es va comentar la intenció del Ministerio de Hacienda d'eliminar la taxa de reposició en educació. No se sap si això inclou Universitats. Des de l'ACUP han fet un escrit adreçat a la CRUE on demanen que s'eliminin les taxes de reposició a les Universitats per la precarització que han representat. Si s'ha de mantenir aquesta taxa demanen que sigui del 150%. Demanen que es deixi a les Universitats Públiques decidir sobre el professorat, dins un marc pressupostari.

3. Criteris d'assignació de recursos als departaments per al curs 2017-18. Ens donen un document modificat respecte al que havien enviat. Bàsicament el que volen és que en els còmputs es tinguin en compte les situacions de cada àrea de coneixement, a més de les del departament. Volen reduir els desequilibris entre departaments pel que fa a les unitats de contractació i evitar que la plantilla B estigui sobrecarregada. Es vol fer revisant el que es programa a cada facultat i contrastar-ho amb el que realment s'ha fet. El reconeixement del que s'ha fet es faria a l’any passat. Vam fer alguns comentaris sobre la necessitat de reivindicar més recursos tot recordant que a les universitats espanyoles s'estan contractant funcionaris i a Catalunya no es vol. Es van manifestar defensors de la doble via (contractats i funcionaris), però sabent que la Generalitat només vol la via contractual.

4. Informació i debat sobre criteris de priorització de CU per mèrits.
Ens van demanar que enviéssim propostes abans d'enviar el document a la CPA del mes de març.

5. Informació sobre la proposta de modificació del Reglament de personal acadèmic en relació als emèrits. No es va tractar (pendent per la propera)

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...