divendres, 21 d’abril del 2017

What's UAB? Part Two



27 de març de 2017

Companys i companyes,

Us fem a mans dels darrers esdeveniments:

1) Plus Campus: Estem tancant un pre-acord per tal que tot el PAS-L i F de capítol I percebi els imports pendents. Aquesta setmana us ampliarem la informació.

2) Proper pagament pendent paga extra 2012: tot i que no se'ns ha confirmat la data definitiva, si se'ns ha informat de que la cobrarem de manera imminent, esperem que com el personal de la Generalitat, amb la nòmina del mes d'abril. Si se'ns apliquen les seves retallades, també quan aquestes es recuperen...

3) Premis de jubilació: Hem demanat els llistats de les persones amb dret a percebre'l segons sentència ferma. Tot i les bones intencions encara no tenim coneixement de que des de la UAB se'ls hagi donat cap resposta, que ningú l'hagi cobrat, ni hi ha una data de pagament prevista.
Des de la UGT de les 7 Universitats estem treballant per donar compliment a la sentència. Estem parlant d'allò guanyat als jutjats i establert a Conveni. La Generalitat no pot seguir donant excuses de mal pagador.
Per tot això hem convocat als nostres jubilats a un acte reivindicatiu la setmana vinent, del que tindreu coneixement a través dels organismes unitaris.
Esperem comptar amb la vostra assistència per donar suport i lluitar pels drets de tots.

4) Propostes d'acords per a diferents col·lectius (reorganització, slipis, slipis de biblioteques, tècnics de laboratori, etc): des de Comitè d'Empresa estem treballant, en alguns casos des de fa anys, per tal de tirar endavant el reconeixement de les tasques desenvolupades pels nostres companys, sense cap resultat fins al moment. Esperàvem que el nou Equip de Govern canviés aquesta manera de fer, però ens trobem amb el mateix de sempre: bloqueig de la pràctica totalitat de les nostres propostes per al reconeixement de les tasques realitzades amb l'excusa de manca de pressupost i de tenir-ho en compte per al seu projecte de carrera professional, allò que tothom en sent parlar de fa anys, però que ningú sap el que és en realitat. Fets, no paraules, sinó serem nosaltres els que haurem de passar a l'acció!

5) Sol·licitud d’equiparació dels salaris dels interins a la plaça que ocupen (mateixa feina, mateix salari): des del sindicat UGT hem encetat les peticions per demanar l’equiparació dels salaris de tots els interins de les Universitats Públiques Catalanes als de la resta de companys. Demanem que la remuneració sigui per la catalogació de la plaça a la RLT i s’acabi amb una discriminació en funció del tipus de nomenament.

6) Negativa a sufragar amb el pressupost de formació les “propostes de millora”: des de la Comissió General de Formació ens hem oposat a que el cost d’una proposta de l’equip de govern sigui a càrrec del pressupost de formació. Ja vàrem exposar que això suposaria que paguem per qüestions de calendari laboral amb una minoració dels cursos de formació i ens van comentar que no afectaria al pressupost, més encara quan l’acord de les “propostes de millora” no inclou que sigui a càrrec del pressupost de formació.

Altres informacions d'interès:
Jornada de mobilitzacions contra el bloqueig de la negociació col.lectiva (23/03/2017)
https://www.youtube.com/watch?list=PLVKloiucOZroQ4TfLGY8Rd0Dg5ld9b0Eq&v=c3dx9kmmx_c

Formació per a les oposicions a Justícia
http://www.ugtpublic.org/formacio/?p=1227

Oferta pública de llocs de treball
http://www.fespugt.es/politica-sindical/3412-oferta-publica-emploe-2017-mayor

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...