dilluns, 26 de juny del 2017

El PDI de la UGT recolza al PAS en la seva lluita per l'estabilització!




Benvolguts i benvolgudes,
El passat 29 de març es signava l’Acord per a la Millora de l’Ocupació Pública amb l’objectiu d’estabilitzar més de 300.000 llocs de treball a tota l’Administració Pública.

Inicialment les universitats semblava que quedaven fóra d’aquesta mesura, però UGT juntament amb CCOO i CSI-F van reclamar la incorporació de PAS i PDI a aquesta possibilitat d’estabilitzar un total del 90% de la temporalitat que s’està patint en els últims anys.
Durant la tramitació del Projecte de Llei de Pressupostos Generals de l’Estat del 2017 al Congrés dels Diputats es va aconseguir  incloure al PDI en els plans d’Ocupació Pública, cosa que suposarà la estabilització de personal interí. Però això NO S’HA PRODUÏT EN EL PAS!

Ara el text està en mans del Senat, encara hi ha una possibilitat d’incloure les correccions necessàries per evitar aquest greuge cap als companys del PAS i de fet, cap a TOTA LA COMUNITAT UNIVERSITÀRIA que pateix des de fa molt de temps les conseqüències de la manca de personal a diari.
Els delegats i les delegades del PDI de la UGT de la UAB volem mostrar el nostre rebuig cap a aquesta discriminació, que sitúa la feina de les Universitats cada cop més a prop de la precarietat i com ja sabem, la precarietat del sector públic acostuma a a conduir cap a les privatitzacions i per tant cap als acomiadaments també.
No podem permetre que es trepitgi a cap treballador de la UAB, sigui del col·lectiu que sigui.
La estabilització dels interins del PDI és tan bàsica com la del PAS per construir una universitat pública i de qualitat, i per això us encoratgem a que, aquells qui puguin assistir, vingueu a donar suport a la concentració  que demà farem els delegats i delegades dels sindicats que signem el manifest per denunciar aquesta situació, aprofitant que tindrà lloc el Consell Interuniversitari de Catalunya, al qual assisteixen tots els rectors.
Perquè no podem acceptar cap benefici si es fa a preu de sacrifici!



Dia de la concentració: Dia 22 a les 9,30h
Lloc : Davant del Palau de Pedralbes, Avinguda Diagonal, 686, Barcelona

Carme Espunya, MªJesús Palomo, Esteve Cardellach, Jordi Bartolomé; els teus respresentants d'UGT a la Junta del PDI-F

Núria Simelio, Ricardo Carniel, Fernando Morales; els teus representants d'UGT al Comitè d'Empresa del PDI-L

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...