dimarts, 10 d’octubre del 2017

ANEM MÉS MAL QUE BÉ...


Ens agradaria ser optimistes, però aquest Equip de Govern ens està demostrant el mateix que els altres, "más de lo mismo", anar marejant la perdiu i no negociant res.

Com només tenim una bona notícia, començarem per aquí: HEM GUANYAT TAMBÉ EL JUDICI DE ROBA DE TREBALL DELS RELLEVISTES. El Comitè d'Empresa va demanar als serveis jurídics de la UGT que portés també aquesta demanda, en haver estat la UGT qui va guanyar també la demanda de roba de treball dels treballadors a jornada completa. El mes de juliol vam rebre la notificació de sentència però no us vam informar perquè encara no era ferma i no sabíem que faria la UAB. A la darrera informativa però, vam demanar sobre el tema i ens van informar que els treballadors que estaven al 75% i que se'ls va pagar proporcionalment la roba de treball rebran el que se'ls hi deu segons aquesta sentència del TSJC amb la nòmina d'aquest mes d'octubre.

Pel que fa a les males notícies:

1) Tot i les "bones paraules i bones intencions de l'EdG", seguim sense cobrar la gran meravella d'1% d'increment salarial que després de tants anys de retallades ens toca percebre des del mes de gener, i que tothom comptava a tenir dins la nòmina del mes de setembre, cosa que no ha passat, i que no sabem quan passarà, tot i que d'altres companys d'altres Universitats si han cobrar ja...

2)  Tot i les "bones paraules i bones intencions de l'EdG", els nostres jubilats segueixen sense cobrar el que se'ls deu per sentència ferma: que si al juny, que si al juliol, que si al setembre, i ara que amb sort el novembre, octubre segur que no... Doncs la Universitat de Lleida i la UPC ja han pagat...

Se'ns acaba l'any senyors!

3) Fa mesos vam presentar una proposta de reclassificació del col·lectiu de tècnics de laboratori, com a reconeixement a les tasques que venen desenvolupant des de fa anys, i de l'esforç fet en formació i adaptació a les noves tècniques i tecnologies, però pel que hem sabut, l'EdG no té cap contraproposta ni cap intenció de fer cap millora ni reconeixement als nostres companys.

4) Fa mesos vam presentar una proposta de reclassificació del col·lectiu d'slipis, en la mateixa línea que pels companys tècnics de laboratori. No són propostes noves, és demanar el de sempre en front l'estancament de la carrera professional i de les possibilitats de mobilitat. Si ja pels tècnics de laboratori coneixem les seves intencions, no podem esperar gaire més. 

5) El mes passat, després de molts mesos de dur treball en el si de la comissió del Comitè, vam fer arribar a l'EdG les nostres propostes d'acord per a Capítol VI i els vam demanar una reunió per seguir avançant en les negociacions per a la regularització del col·lectiu. Tot i haver-ho demanat de nou, segueixen sense convocar-nos. Aquest és l'interès que tenien en arreglar la situació del col·lectiu? No ens convoquen, no ens faciliten informació per a treballar i no ens fan cap proposta. 

O ens movem o ells no ho faran...

Des de la UGT vam portar a negociadora la setmana passada la petició de contraproposta dels tècnics de laboratori, dels slipis, la valoració de les propostes per a capítol VI i la petició d'estat del projecte de carrera professional del que tant es parla però que no arriba mai, però com vam haver de deixar la negociadora per les aturades i conseqüències dels terribles fets de l'1 d'octubre, només van voler tractar els temes que duien ells, i deixar els altres per un altre dia...

Des d'aquí tornem a demanar nova negociadora amb els temes que van quedar pendents i contrapropostes en ferm per als tres col·lectius.

JA ENS HEM CANSAT D'ESPERAR, seguim esperant les pagues extres 2013 i 2014, la recuperació dels ajuts a la matrícula universitària, dels ajuts al transport, el plus menjador, etc.

Nosaltres ja ens movem i us continuarem informant...però cal fer força!

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...