divendres, 20 d’octubre de 2017

El despropòsit està de moda...


Aquests dies estem vivint situacions lamentables, purs despropòsits que ens deixen tan trasbalsats com avergonyits.
Així mateix, tots estem rebent tota mena d'informacions, a vegades en to d'acudit, a vegades molt serioses però en general informacions creuades, que alhora son  a vegades tendencioses i en general no contrastades (per nosaltres) bàsicament perquè contrastar-les no és la nostra feina, els mitjans de comunicació haurien d'exercir una responsabilitat que a hores d'ara ni està ni se l'espera!
Per això SEMPRE US CONVIDEM a que acudiu a les fonts de confiança.

En el cas d'UGT volem recordar-vos que teniu la web oficial d'UGT de Catalunya per saber del cert qualsevol informació, i reiterar que el nostre sindicat forma part de la Taula per la Democràcia, juntament amb altres 40 entitats entre les quals també hi ha la UAB. I tot allò que es subscriu des de la Taula vol dir que està subscrit per diverses entitats entre elles les nostres.

Avui us informem de la última convocatòria que s'ha fet des de la Taula per la Democràcia, de la qual repetim que forma part el nostre sindicat. 
Es tracta de la  manifestació a BCN aquest dissabte, 21 d'octubre,  sota el lema "Llibertat Jordi Sánchez. Llibertat Jordi Cuixart. En defensa dels drets i les llibertats".La manifestació sortirà a les 17 hores des de Passeig de Gràcia amb el carrer d'Aragó i baixarà fins a la Gran Via, on es farà la lectura d'un manifest. Les entitats convocants, que esperen que la mobilització sigui massiva, han fet una crida a tota la ciutadania per defensar la democràcia i els drets fonamental, alhora que han mantingut l'aposta pel diàleg i per les protestes pacífiques.


Así mateix també volem denunciar altres despropòsits, com el de les últimes declaracions del Xavier Garcia Albiol, que ens afecta concretament per adreçar les seves acusacions precisament al sistema educatiu i per tant al nostre camp d'actuació: l'ensenyament.

Per això des d'UGT condemnem les declaracions del PP sobre l'escola catalana.
"El Sindicat d'Ensenyament de la UGT de Catalunya condemna enèrgicament les declaracions de Xavier Garcia Albiol en les quals deia literalment que "a la majoria d'escoles públiques de Catalunya s'educa per odiar Espanya". Considerem que és una greu irresponsabilitat per part del portaveu del PP a Catalunya acusar directament els i les docents catalans d'educar en l'odi a Espanya i posar així l'escola catalana en el focus del conflicte polític que viu actualment el país. Aquestes declaracions posen en risc la convivència i la cohesió social i ho fan precisament en el marc on més convé preservar-la: les escoles".  

Si vols més informació sobre aquesta notícia la pots trobar aquí.

No oblideu consultar webs oficials per mantenir-vos informats. A la web d'UGT trobareu tot el que necessiteu sobre els actes i els posicionaments del nostre sindicat.

Som drets, som lluita...i som responsables!

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...