divendres, 26 de gener del 2018

Ei!! Ja saps les bones notícies?


                                                     
                                               Image result for ojo al dato

A vegades hi ha drets que tenim i canvis que ens afecten positivament i no ens enterem.

Ja saps tot el que has de saber? Segurament tens més temes que t'afecten i vols més informació. No dubtis a contactar-nos i explicar-nos les teves necessitsats, però aquí va un petit recull de coses que potser t'interessen.


Sabies que... ningú pot obligar-te a renunciar a la teva reducció de jornada, a la jornada intensiva, ni negar-te el gaudi dels teus dies de lliure disposició o hores acordades, o discriminar-te i /o boicotejar-te pel fet d'utilitzar els teus drets? Si et trobes o t'has trobat en una situació similar en que t'han negat drets,tens problemes al teu lloc de treball per qualsevol circumstància (motius de salut, temes de prevenció de riscos laborals, riscos psicosocials, conflictes interpersonals...), posat en contacte amb nosaltres i t'ajudarem (telfs. 2048 / 3434, as.sindical.ugt@uab.cat)

Sabies que... si t'han denegat la baixa laboral per temes de salut laboral, per accident o enfermetat conseqüència de les teves tasques laborals diàries, pots recuperar el que et deuen? Pregunta'ns com (telfs. 2048 / 3434, as.sindical.ugt@uab.cat). Més info

Sabies que ... Si des del mes de Juliol del 2017 has tingut la grip en algún moment i t'han donat la baixa per malaltia comú t'han de posar baixa per grip, que és baixa laboral, i que t'havien de pagar el 100%? Si t'ho han descomptat i ho vols recuperar, nosaltres et direm com (telfs. 2048 / 3434, as.sindical.ugt@uab.cat)


Funció Publica ha manifestat la plena vigència de l’acord de la Mesa General de 16 de juny de 2017, que dicta que el supòsit de grip (descrit en l’acord com a a grip / grip humana per un nou subtipus de virus) entre d’altres comportarà l’abonament del 100% de les retribucions econòmiques durant la baixa. (+ info)


Sabies que...avui surten publicats a l'e-tauler UAB (seu electrònica) els resultats de les opos a escala administrativa? Molta sort a tots!!!

Sabies que...desprès d'insistir durant anys, la nostra proposta de què el personal interí té dret a cobrar el mateix sou que el personal administratiu pel fet que les tasques d'auxiliar pràcticament han desaparegut, ha tingut els seus fruits?
Tenim bones notícies!!!:

L'1 de maig de 2018 tots els funcionaris interins passaran a cobrar a C1-14
L'1 de gener de 2020 passaran a cobrar C1-16

Sabies que...la Generalitat NO confirma el pagament del 20,77% de la paga extra de 2012 a la nòmina de març? (+info)

Sabies que...hem fet una recollida de signatures per demanar un increment digne de les pensions? Si vols saber-ne els motius clica aquí, així com la campanya de protesta que hem engegat. Ahir dijous vam fer l'acte de protesta i entrega de les signatures davant de l'INSS (+info)

I si vols saber més coses, suscriu-te al nostre blog!!




Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...