divendres, 27 d’abril del 2018

L' 1 de MAIG ... #YoVoy

Resultat d'imatges de 1 de mayo ugt 2018 barcelona



El 1r. de maig és una jornada de reivindicació de la classe treballadora i són moltes les raons que tenim per sortir al carrer!

Aquest any, a més, celebrem el 130 aniversari de la fundació de la nostra organització!


La manifestació de Barcelona sortirà a les 11’30 hores de la Plaça Urquinaona i finalitzarà a la Plaça de la Catedral. El punt de trobada de la UGT serà a les 11 hores a Ronda Sant Pere / pl. Urquinaona costat mar.

En acabar els parlaments ens traslladarem a la seu de Rambla de Raval i farem la 2a botifarrada obrera. El preu simbòlic serà de 2 euros el plat de botifarra amb pa i la beguda.

Altres manifestacions:
Girona:           12 hores a la Plaça de la Independència
Lleida:            12 hores a la Plaça del Treball
Tarragona:     12 hores a la Plaça Imperial Tàrraco
Tortosa:         12 hores a la Plaça del Carrilet

Hi érem, hi som i hi serem!!

Sobre els greus incidents de dimarts a la Gestió Acadèmica de Filosofia i Lletres:

Des de la UGT de la UAB condemnem els fets que van tenir lloc quan un grup de uns quinze estudiants van presentar-se amb la intenció de aturar la funció administrativa i ocupar l'espai, cosa que va derivar en un enfrontament amb una companya i el llançament d'una bengala de fum al seu lloc de treball, provocant-ne l'evacuació i risc d'incendi.

Defensem el dret de vaga, manifestació i llibertat d'expressió, però no podem compartir accions violentes que posin en risc la salut física i mental de qualsevol persona.

Agraïm als companys i companyes la paciència i serenor que van tenir ens uns moments tan tensos, tot i que trobem a faltar algun gest institucional cap als seus treballadors/es.


Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...