divendres, 13 d’abril del 2018

Encàrrecs de funcions, places aturades, slipis de Biblioteca, tècnics de laboratoris i declaració de la renda 2017. Una setmaneta carregadeta!


Imatge relacionada


Acabem la setmana i com de costum us fem a mans les informacions sobre els temes que tenim a sobre de la taula i que estem treballant.
Aquí tens el resum...

El dia 5/4/2018 vam estar treballant a la reunió de la comissió de la Relació de Llocs de Treball (RLT): des de la UGT hem destapat temes pendents com el dels auxiliars de serveis de biblioteca. No pot ser que hi hagi ja un perfil diferenciat a arrel de l'estudi que es va fer fa 5 anys per a la seva reclassificació, tot i que incorrecte i a la baixa respecte d'altres Universitats, on son tècnics grup 3 o funcionaris C18, i que la UAB els reconegués una polivalència i els volgués pagar només la meitat. S'han compromès a reprendre-ho, de forma separada o no amb la comissió d'slipis que tindrà lloc el dia 25, per reprendre també l'estudi de funcions i reconeixement del col·lectiu.

Sobre la  informativa del passat dia 9/04  t'hem informat en un altre post, al qual pots accedir des d'aquí. Com ja saps hem preguntat sobre les places pendents de sortir, sobre els encàrrecs de funcions (motivació, durada, criteris pel nomenament...), sobre les places ocupades per altres motius... No pot ser que amb lo aturada i limitada que tenim la mobilitat, les possibilitats de promoció i de conciliació a la UAB, tinguin bloquejades sine die un munt de places.

A la darrera negociadora vam portar el tema del reconeixement de la capacitat probada dels tècnics de laboratori que han treballat a especialitats diferents de la seva d'origen, fet que els capacita i que hauria de tenir com a conseqüència el trasllat directe en cas de participació a concurs intern. L'equip de Gerència veu clar que ha d'arreglar una situació que ha estat generada per la pròpia UAB, en funció de les necessitats que han tingut. Demanem, com venim fent reiteradament, que ens enviin una proposta d'acord, o que es reuneixi el més aviat possible la comissió tècnica per tal de continuar amb els treballs dels perfils, i, òbviament, per sol·lucionar aquest aspecte, que es resol actualitzant expedients i tenint-los en compte alhora de concursar.

Pel que fa als TSR (Tècnis de Suport a la Recerca)  o Capítol VI, dir-vos que a la darrera comissió tècnica ens van fer una contraproposta d'acord a les que els vam fer des de Comitè, que estem estudiant i treballant, i de la qual us en parlarem a l'assemblea de dimecres vinent, però que us podem anticipar que és en conjunt bastant propera a les nostres.

Hem demanat informació addicional per la renda 2017 sobre el tema dels ingressos percebuts corresponents a exercicis anteriors, ja que en el certificat de rendiments i retencions no consta el concepte ni informació sobre les conseqüències, i ens han aclarit que finalment només hem de fer complementària els laborals, que el que consta al certificat son les parts corresponents a plus campus 2013 i part del plus campus 2014, que vam cobrar l'octubre, donat que tot el que vam cobrar de les pagues extres 2012, 2013 i 2014 ja ho han inclòs al certificat de rendiments com a part de l'exercici fiscal 2017. Trobareu més informació als enllaços.
Considerem que des de la UAB s'hauria d'haver informat correctament d'aquesta situació a tot el personal afectat, cosa que nosaltres hem intentat fer amb les dades que teníem, i que per sort, ha destapat el tema dels plus campus, que també ens afectarà en els exercicis 2018 i 2019.

Altres informacions:

1) Manifestació en defensa del sistema públic de pensions el 14 d’abril, a les 11 hores, a la plaça Urquinaona de Barcelona.

Si tens especial interés sobre algún tema, fes-nos-el saber i te'n informarem o en treballarem al respecte per respondre a les teves necessitats.

Seguim treballant per a tu!

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...