diumenge, 20 de maig del 2018

comissions tècniques del PAS-L

 Resultat d'imatges de comisiones tecnicas




Avui us explicarem una cosa que,és una llàstima, però funciona així. 
La pregunta és: Les comissions tècniques , realment, per a què serveixen? Doncs tot i que fa lleig de dir, bàsicament serveixen per fer-nos perdre el temps i desesperar-nos, a veure si ens cansem i deixem de demanar els nostres drets i "se nos pasa la tontería". Però el cas és que nosaltres no defallim, perquè aquesta guerra no la guanya el més fort sinó el qui més aguanta en peu.

Per això, tot i que leeentes, les comissions tècniques de treball continuen reunint-se i nosaltres fem la nostra  feina , encara que ens posen pals a les rodes i no ens vulguin deixar avançar.

Aquí teniu uns breus dels darrers dies:

1) Comissió d'slipis: Dilluns vam tenir la primera reunió, una declaració d'intencions per part de la casa i per copsar la nostra postura, de la que podem extreure les següents conclusions:

a) El futur professional del col·lectiu passa per la funcionarització.
b) En breu ens passaran una proposta de funcionarització per al col·lectiu d'auxiliars de serveis de biblioteques, cosa que farà uniforme el personal de l'àmbit i que facilitarà la seva carrera professional.
c) Estudiaran les nostres propostes, reivindicacions i reticències exposades i el més aviat possible ens enviaran el nou model organitzatiu que tenen pensat, que ja us podem avançar que va en la línia d'un model d'integració en l'estructura de les gestions acadèmiques, fonamentalment.

2) Comissió tècnics de laboratori: Ja tenim nova convocatòria de reunió, a veure si podem seguir avançant en el reconeixement de tasques i en la capacitat provada. També tenim, per fi, els cartells de recolzament a la campanya reivindicativa. Properament passarem personalment a fer-vos-en entrega.

3) Comissió capítol VI: Properament rebreu una enquesta de Comitè demanant-vos informació sobre la vostra situació. La casa no ens tornarà a convocar fins que no tinguin resposta de la Generalitat a la petició de canvis de capítol II a I i fins que no els passem la contraproposta a les seves, en la que estem treballant i esperem poder presentar en breu, una proposta que sigui per a tot el col·lectiu, no només per a una part.

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...