divendres, 8 de juny del 2018

Vacants pendents i renda 2017

 Avui toquen temes pendents i campanya de la renda!
 
Vacants pendents, "el eterno bastión". Aquest tema és una de les principals preocupacions que ens feu arribar, ja que amb la dinàmica actual, tenim molt limitades les possibilitats de mobilitat i promoció, i ho portem tant a informativa, com a comissió de selecció, com a negociadora, però hi ha coses que requereixen solució JA:

1) Places pendents de sortir: places que es publiciten i places que no, places que tenen data aproximada de sortida a concurs i altres que no. Quins son els criteris alhora de decidir quines surten o no i quan surten o no? Volem participar en aquestes decisions!
2) Encàrrecs de funcions: acabem ja amb aquesta figura que en alguns casos s'eternitza i que al no tenir regulació concreta els nomenaments queden a l'arbitri d'uns quants. Volem una regulació i una regularització d'aquestes situacions!
3) Places amortitzades per jubilacions que passen provisionalment, mentre no hi ha taxa de reposició a addicionals de gerència i no tornen mai al seu lloc d'origen, perdent-se en el temps sense que ningú sàpiga el perquè. Volem totes les nostres places!
4) Places de matí o de jornada partida que amb motiu de jubilació parcial passen a jornada de tarda. Com quedaran quan es produeixi la jubilació definitiva? Si es canvia la seva situació a la RLT s'ha de negociar amb el Comitè!

Renda 2017, "¿Quién sabe dónde?: Com ja sabeu el cobrament dels endarreriments de plus campus han generat molts problemes que sempre repercuteixen en el pobre contribuent, i a sobre, no hi ha uns criteris clars, molt en la manera de treballar d'aquest país, i això no només ens afecta per a aquest exercici, sinó també per als dos següents:

1) Segons la UAB, el web d'Hisenda i alguns dels treballadors d'Hisenda consultats, cal fer autodeclaració complementària de cada exercici afectat, en aquest cas, 2013 i 2014, autodeclaració que t'hauràs de fer tu o portar a un gestor que te l'elabori, ja que a Hisenda no fan aquest servei al ciutadà.
2) Segons altres treballadors d'Hisenda consultats, si son ingressos inferiors a 1000 euros no cal fer complementària, sinó incloure-ho en la declaració de l'exercici en que ho has cobrat.
3) Segons altres treballadors d'Hisenda consultats, si son ingressos procedents de reclamacions guanyades judicialment, s'han de declarar en l'exercici en que efectivament s'acaben percebent.

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...