dijous, 9 d’abril del 2020

Iniciativa solidària: Mútua de Terrassa necessita guants urgentment!!!


Salut companys...i mai millor dit!
Esperem que estigueu tot ho bé que es pot estar aquests dies, tant vosaltres com les vostres persones properes, tot i que ara mateix tota aquesta situació és abrumadora i ens supera a tots els nivells.
Com que tot ajut és poc, us volem fer arribar una iniciativa solidària que pretén ajudar als sanitaris de la Mútua de Terrassa.

La companya  Esther Alòs, membre de Comitè d'Empresa per la UGT està portant a terme diverses  iniciatives solidàries, com ve sent natural en ella, per tal d'ajudar als hospitals i dotar-los del material que tant necessiten aquests dies.
La darrera ha estat la que hem engegat des de la UGT de la UAB en haver-li arribat la urgent necessitat de guants que hi ha a Mútua de Terrassa, entitat que dona servei públic a la població del Vallès, i que ara per ara sembla que no hi ha previsió de que en rebi.
Els nostres laboratoris es troben pràcticament aturats actualment, sense pràctiques a la vista i amb la perspectiva de que la incorporació a la UAB i a la docència encara es perllongui bastant en el temps, motiu pel qual hem demanat a la Rectora que posi en marxa la donació que li hem proposat, que seria un més dels actes solidaris que ha fet la UAB amb motiu de la crisi sanitària provocada pel Coronavirus.
Estem a la espera de la seva resposta, i mentrestant ja ens hem anat movent i parlant amb possibles intermediaris als diferents centres i elaborant amb les tècniques de laboratori un llistat dels guants de nitril i làtex de que poden prescindir.
Si disposeu de material poseu-vos en contacte amb nosaltres o amb Esther Alòs.
El temps és or i els metges de Mútua de Terrassa no poden esperar gaire ja que la setmana vinent ja no podran treballar sense guants.

Gràcies a tots i molta salut i ànims!!!!

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...