dilluns, 13 d’abril del 2020

Recomanacions per a la tornada a l'activitat...i bones notícies per la Mútua de Terrassa!!



Com ja sabem, la propera setmana hi ha molta gent, malgrat les recomanacions dels experts en salut, que demà hauran d'anar a treballar. Esperem que aquesta decisió no suposi un pas enrere en la lluita contra el coronavirus. Us deixem unes recomanacions i una mica d'informació al respecte:

.- Guía Práctica ante el retorno al trabajo Covid-19

.- CRL Recomendaciones para empresas y personas


.- Medidas preventivas generales para garantizar la separación



Valoracions Camil Ros
https://www.naciodigital.cat/noticia/200250/govern/espanyol/obre/porta/responsabilitzar/empreses/pels/contagis/dels/treballadors#.XpG8jxyxfO8.whatsapp
I aquest és el nou redactat, amb els canvis introduïts el passat dimarts 7 d'abril. El text modificat assenyala l'article 156 de la llei general de la Seguretat Social, introduint canvis de gran importància per a la responsabilitat de les empreses si els seus treballadors es contagien de coronavirus o emmalalteixen en horari de feina.
https://www.fespugt.es/sectores/ensenanza/universidad/noticias/27124-personal-docente-e-investigador-f-p-u-medidas-temporales-derivadas-de-la-crisis-sanitaria
  La Disposición adicional decimotercera del Real Decreto-ley 11/2020, de 31 de marzo, por el que se adoptan medidas urgentes complementarias en el ámbito social y económico para hacer frente al COVID-19 establece que los contratos FPU se prorrogan con las siguientes condiciones dictadas por el...
Però no tot és dolent en aquesta crisi.
La solidaritat s'ha deixat veure de seguida!!

Des del Rectorat ens van confirmar que donen 10000 guants que tenien de la primera recollida a la Mútua de Terrassa, com els demanàvem. El Gerent ha parlat amb la persona de contacte de l'Ajuntament i dimarts es farà la recollida al Rectorat.

Primer que res donar les gràcies a tothom per la pressa en solucionar el problema.
En segon lloc a les persones que ens heu contactat per la vostra empatia i solidaritat, i en tercer lloc amb els qui hem estat treballant per elaborar un inventari i fer la recopilació de material.

Per tant la batuda queda en espera per si les properes setmanes hi hagués algun altre hospital que estigues en situació de mínims. 

Dir-vos que també hem aconseguit que un proveïdor doni tot un palet sencer de guants a la Mútua, i un altre tot l'stock que tenia.

Per tant moltissim guants, la Mútua ni s'ho creu, increïble...!!!!

Moltes gràcies i molta salut a tothom!!!!

Ànims i endavant!!!

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...