dijous, 11 de febrer del 2016

El SAF ja està a la UCI...Anem tots cap a l'hospitalització?





El servei d’auxiliars de serveis del SAF de cap de setmana i festius està a la UCI !! 

...No està mort encara, però poc li falta, com ja ens van informar a la darrera informativa volen externalitzar el servei perquè no consideren aquestes places com a estructurals.

Això NO és un FET AÏLLAT, sinó més aviat és un fet que va en augment.
Per això us adjuntem una NECROLÒGICA EN MEMÒRIA d'ALGUNS dels serveis que ja no estan amb nosaltres, perquè no se'ns oblidi el camí que han seguit alguns serveis i ens fem una clara idea de la situació. Sembla una broma, però no ho és.

Des de la UGT de la UAB els vam fer arribar el nostre parer i rebuig a les seves intencions:

1.- Aquestes places han estat ocupades per gent que porta a la casa entre 8 i 9 anys, mal considerades per RRHH com a places temporals quan haurien d’haver rebut el tractament de places fixes a temps parcial.
2.- Les places de PAS auxiliar de serveis del SAF van ser qualificades com a places  de perfil administratiu bàsic i la gent cobra el complement corresponent de tasques slipi en el cas dels funcionaris, o en el cas dels auxiliars de serveis de complement de polivalència, a l’espera de ser funcionaritzades les places, com contemplava el seu acord.
3.- No volem que es donin aquestes places a una empresa externa.
4.-  Volem que es creïn les places cobrint les 37,5 hores, properament 35 hores setmanals, mitjançant el cap de setmana i festius existents al calendari laboral, i la resta durant la resta de la setmana, d’un mode similar al dels vigilants o mirant les necessitats del servei, sempre i quan es pugui organitzar i al treballador li surti a compte.
5.- Volem que es recuperin les places retallades durant l’eliminació d’un torn que ha suposat mancances de personal en franges horàries com el migdia, mentre es col·locaven a dit a familiars.

6.- Volem una única llista d’auxiliars de serveis, no separada d’altres serveis com ha passat amb el SAF.

NO MÉS AMORTITZACIONS INTERESSADES DE PLACES DEL PAS!

NO MÉS PLACES AMORTITZADES A LA BOSSA DE GERÈNCIA!

COBRIU LES NECESSITATS DELS SERVEIS AMB TREBALLADORS DE LA CASA!



Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...