divendres, 18 de març del 2016

100% DE LA TAXA DE REPOSICIÓ: UNA REALITAT POSSIBLE CADA VEGADA MÉS A PROP!!



Resultado de imagen de arcadi navarro




Vinga va! que acabem bé la setmana i marxem de permís amb bones notícies d'última hora!!


Hem sabut que el nou secretari d’universitats, l’Arcadi Navarro, ha informat que hi ha la intenció  per part de la Generalitat d’autoritzar  el 100% de la taxa de resposició del PAS!!

Això és una molt bona notícia! Fins ara s’havia parlat d’un 50% i a més sempre feien al·lusió al PDI i no al PAS.
Aquest 100% seria respecte a les vacants del 2015.

També està previst que amb la llei d’acompanyament dels pressupostos del 2016 es puguin recuperar els dies addicionals de vacances i potser fins i tot alguna cosa respecte al fons social, però és clar, això està subjecte a que hi hagi pressupost per fer-ho. Això ja no és tant per tirar cohets, però si més no hi ha intencions, cosa que fins ara no hi havia ni això!

També tenen previst que a la Mesa General de la Funció Pública que tindrà lloc al mes d’abril es pugui arribar a un acord sobre la paga del 2012. Bé, ja sabem que arribar a un acord no és un compromís, però si més no el compromís és intentar-ho.

Entre això i el manteniment de la postura de la CRUE respecte a tenir una moratòria fins al 2017 envers a la posada en marxa del 3+2, cosa que ens dona més marge per continuar negociant, estem començant a veure com 4 anys de severa lluita van tenint resultats. Gràcies pel vostre suport a les convocatòries i les manifestacions que convoquem.

Si em pregunteu, penso que tot plegat és força trist que ens haguem d'alegrar de manifestacions d'intencions i no de realitats tancades, però amb els temps que corren ara per ara això ja es prou com per animar-nos a continuar lluitant i callar les veus dels que diuen que "tot això no serveix per res".

Continuarem insistint per fer prevaldre els nostres drets…a les meses de negociació…i al carrer!!

BONA SETMANA SANTA A TOTHOM!!

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...