dimecres, 28 de setembre del 2016

Conclusions sobre la darrera informativa



Les conclusions que podem treure de la darrera informativa són les següents:

1) Continuen havent moltes places vacants pendents de sortir a concurs intern i només tenen previstes de sortir una petita part, tot i que no surten per un tema burocràtic i excés de feina a selecció.

2) En breu abonaran les hores al personal que va fer exàmens d'idiomes i no es va agafar el dia, per necessitats del servei i/o per manca d'informació.

3) Encara no ens poden confirmar ni quan ni quant cobrarem de la paga extra 2012, tot i que es suposa que serà amb la nòmina d'octubre o novembre. Nosaltres continuem insistint en que una cosa és el retorn del 20,77 i del 5% pactats amb la Generalitat, i una altra cosa l'acompliment de la STS de juny que dona la raó als laborals en quant a la part meritada el 2012. Esperem ens donin resposta a la propera informativa.

4) Des de la UGT ja fa temps que treballem una proposta per a la promoció temporal del PAS, a l'estil de la existent a la URV, que ja els vam fer arribar a l'Equip de Gerència, donada la nul·la carrera professional i possibilitats de mobilitat existents. Tanmateix, des d'abans de l'estiu estem treballant des de Comitè una proposta en aquest sentit, junt amb d'altres per a diversos col·lectius, com el de tècnics de laboratori, i ja els hem fet arribar les nostres propostes. Per tal de poder assolir un acord de garanties hem demanat reiteradament a l'Equip un informe jurídic sobre les possibilitats de gaudir d'una excedència amb reserva de lloc de treball durant el temps que s'ocupi la plaça temporal. Encara no el tenen (pendent per a la propera informativa), però ens comenten que també estan treballant una proposta per part seva. Esperem poder consensuar un bon acord.

5) Properament ens reunirem la Comissió de selecció de Comitè amb l'Equip per tal de seguir treballant un acord per aunificar els criteris a seguir a tots els tribunals i tenir majors garanties i transparència.

6) Properament convocaran la Comissió de Sid's per tal de resoldre els temes pendents derivats del seu acord.

Recordem que el col·lectiu de Sid's és l'únic que té un acord per al seu reconeixement i progressió professional.

Des de la UGT pensem que hem de tenir un acord en aquest sentit per a tots els col·lectius, sobre tot per a slipi's i tècnics de laboratori, ja que porten molts anys assumint més funcions, donant més i millor servei, formant-se i adaptant-se a les noves tecnologies, i mereixen el seu reconeixement.

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...