dimarts, 6 de setembre del 2016

Informació per a la propera comissió informativa



Punts que portarem des de la UGT de la UAB. Si hi trobes a faltar algun tema fes-nos-ho saber.
1) Hores exàmens oficials encara no abonades al flexible, quan es va dir que estaria fet al juliol.

2) Compliment STS juny 2016 paga extra meritada 2012 laborals (196 dies). Oficialment hi ha 2 mesos per complir. Situació del pagament dels 196 dies (rebuts només 44) i interessos que s’estipulen a la sentència.

3) Execució sentència plus campus. Situació del recurs interposat per la UAB a petició de la Generalitat i de l’execució de sentència suposadament instada fa més d’un any pel CAU, qui va interposar la demanda, i de qui no en tenim notícies.

4) Gaudi dels dies addicionals de vacances: GH ens va informar que s'apliquen a partir de l'any següent a quan es compleix els anys de servei. Des de la UGT considerem que s'ha d'aplicar el mateix procediment que per als triennis, que es cobren al mes de següent de la seva consolidació, ja que ja es produeix el fet que motiva el seu gaudi, el compliment dels anys de servei, i no es té perquè esperar i discriminar únicament pel fet d'haver entrat abans o després dins el mateix any (una persona que hagi complert els 15 anys al gener d'aquest any ha d'esperar a gaudir-ne a partir del gener de l'any vinent, igual que una persona que compleixi els 15 anys el novembre o el desembre).

5) Estat de les reclamacions presentades de les indemnitzacions/compensacions per jubilació anticipada de l'article 53.5 del Conveni, no recorreguda per les Universitats i ja pagada a la UPC.

6) Estat de la reclamació prèvia de la roba de treball del personal a temps parcial interposada pel Comitè d'Empresa el mes de maig.

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...