dijous, 14 de desembre del 2017

Gestió Horària o geogràfica


Una vegada més tornem a demanar per part de RRHH un control igualitari de la gestió horària i una aplicació del principi del benefici del dubte pels treballadors.

Ha estat molt complicat arribar a un acord respecte la normativa de gestió horària i també és molt complicat arribar a acords respecte la conciliació de la vida familiar i laboral com per a que aquesta sigui reinterpretada de forma restrictiva per part de vàries administracions de centre.

Entenem que des de l’Àrea de Recursos Humans, els seus caps haurien de donar instruccions pel respecte als drets dels treballadors i per a una interpretació uniforme de la normativa. Quan parlem d’aplicació uniforme volem dir que cal tenir en compte que ja hi ha uns mecanismes per a la justificació dels permisos i que, un cop aportada la justificació documental cal tenir cura del dret a la intimitat de les persones, i que no hi ha cap obligació d’aportar documentació que ja estigui en poder de la Universitat.

Cal tenir en compte que es tracta de situacions molt delicades i cal recordar que les administracions de centre no es van formar per a reprimir els treballadors, sinó per a respectar la normativa vigent a la Universitat. Cal un àrea de personal que vetlli per l’aplicació de la mateixa normativa a tot arreu. Cal diferenciar una administració de centre d’un regne de Taifa.

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...