dijous, 14 de desembre del 2017

RLT a la Carta – La feina mal feta no té futur


Com molts de vosaltres ja sabeu, una representació de la Junta i Comitè de PAS forma part de la Comissió que estudia la relació de llocs de treball de la UAB.

En les darreres reunions hem vist com s’ha realitzat una perversió de la seva utilitat i s’ha aprofitat per moure personal d’un servei a un altre sense que hagin de concursar. Des del sindicat UGT, fem palès el nostre rebuig a aquest “endollisme encobert” que aprofita el poder de l’Equip de Govern front a la legalitat vigent que obliga a fer un concurs de selecció.

Aprofitem aquesta comunicació per a demanar a l’Equip de Govern que reflexioni sobre si vol una negociació amb els agents socials o posar els treballadors propers en els llocs que volen.

No podem creure que la Rectora de la UAB hagi impulsat aquest tipus de moviments, sinó que altres han aprofitat per fer moviment en nom seu i, precisament per aquest fet, li demanem que sigui conscient de la situació i prengui mesures perquè en el futur s’utilitzin els canals habilitats per a un correcte funcionament dels recursos humans de la UAB dins dels principis d’igualtat, capacitat i mèrit en la selecció.

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...