dilluns, 19 de febrer del 2018

AI QUE COBRARÀS!!

 Image result for cobrar dinero




Saps que aquest any et toca cobrar de més? Saps per què? En efecte, perquè encara ens deuen diners!! I quins diners ens deuen? 

Doncs d'una banda encara ens queda cobrar el 20'77% que quedava pendent de la paga extra del 2012 i que en teoria s'havia de cobrar aquest any. En principi tot apunta a que serà al mes d'abril,  la Mesa de la Funció Pública hi treballa en aquesta línia, i com que per treure'ns els diners ho van saber fer al mateix temps que als funcionaris de la Gene, hem de suposar que per tornar-nos-ho hauria de ser igual... però com que ja sabem que a Universitats ja sabem que mengem d'una altra cullera i no sempre anem de la mà dels companys de la Gene, nosaltres ens hem avaçat i li hem demanat a la Rectora i al Gerent que en facin pronunciament al respecte...més que res perquè si no cobrem al mateix temps que els nostres companys, potser algú altre haurà de "cobrar"... 
Si vols veure el document de la nostra reclamació passada per registre ho pots fer clicant aquí.

Però per si no tens suficient amb això, podria ser que encara cobris alguna cosa més, si és que ets PAS LABORAL.
Amb la ratificació del 6è Conveni vam passar de cobrar 15 a 14 pagues per tal d'evitar que a aquells que cobravem o més o menys de 14 pagues extres l'any ens traguessin per culpa de les retallades 1/14 part del sou. Ho recordes ? Per aquest motiu es va signar una transitòria del canvi de meritació de les pagues extraordinàries (aquí pots veure el document adjunt). 
Bàsicament  (per si et fa mandra llegir-ho) el que es diu és que, aquelles persones que estiguin en situació de jubilació (és a dir, de rescindir la seva relació contractual) o de canvi de contracte (bé per passar a indefinit, per exemple, o bé per un canvi de categoria...) rebran en el moment de finiquitar el seu contracte anterior la quantitat meritada pertinent, que és diferent per a cada persona. És un cacao momumental però com que en el moment de signar l'acord hi havia problemes de liquiditat, no es va trobar millor sistema...i el cas és que això "s'ha perdut a la nit dels temps". 

Doncs bé, hem reclamat l'estat del pagament dels romanents resultant a jubilats i persones que han canviat de contracte durant aquest temps. Ho vam reclamar a informativa i a la Vicegerent de Persones i d'Organització, i ens han comunicat que en efecte ningú no s'havia adonat de que aquest pagament no s'estava fent efectiu i  ho estan mirant amb Nòmines. No s'ha pagat a ningú encara, s'ha de pagar en algun moment sí o sí, i ens ho hauran d'acabar pagant a tot el PAS-L que estava contractat el 2014, o sigui, que si en l'actualitat afecta a unes 200 persones ens acabarà afectant a unes 600.
Si des del 2014 has canviat de categoria o de contracte o t'has jubilat et deuen aquests dinersSi et trobes en algun d'aquests supòsits o coneixes algú, fes-nos-ho saber.

Ara que ja ho saps, ves pensant què vols fer amb tooooooooots els teus diners, que com veus aquest any serem rics!!!

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...